Redactie - 28 juni 2023

Negende editie van Dutch Digital Day inspireert digital agencies

De negende editie van Dutch Digital Day, een event van en voor de digitale branche georganiseerd door branchevereniging voor digitale bureaus Dutch Digital Agencies, vond op 23 juni plaats. De 450 aanwezigen - leden, tech-enthousiastelingen, studenten en pers - konden onder meer Carlijn Kingma, Chagall, Ersin Han Ersin en Noah Tucker bewonderen. Grote verrassing van de dag was The Wong Janice, een celliste die haar muziek in het moment creëert.

Negende editie van Dutch Digital Day inspireert digital agencies image

De dag begon met het DDD Talent programma. Een ochtend waarbij 10 bureaus in de gelegenheid werden gesteld om hun meest typerende case te presenteren aan zo’n 100 CMD en ICT studenten. De kers op de taart van dit talentprogramma was de Q&A, gemodereerd door Alain Dujardin van digitaal bureau Greenberry. In 45 minuten tijd werden de vier panelleden aan de tand gevoeld door zowel Alain als de studenten over het leven en het werk bij een digitaal bureau.

Vragen insturen

LJ Rich pakte haar moment als moderator van het middagprogramma Dutch Digital Day en wist het publiek van begin tot eind te boeien dankzij haar enthousiasme, humor en vragen aan de sprekers. Het aanwezige publiek kon dankzij een speciaal ontwikkelde app gedurende de keynotes vragen insturen, die LJ Rich tijdens elk interview op het podium aan de sprekers kon stellen.

Jim Stolze sloot het podium af met zijn tech quiz. Met de quiz vielen er prijzen te winnen die ter beschikking werden gesteld door de sprekers. De dag werd als altijd afgesloten met een uitgebreide borrel en eten geserveerd vanuit verschillende foodtrucks.

Volgend jaar viert Dutch Digital Day haar 10-jarig jubileum.

Foto: Ilsoo van Dijk

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V5

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!