Witold Kepinski - 30 juni 2023

Kaseya DattoCon Europe belicht nieuwe product innovaties

Kaseya, leverancier van uniforme IT-beheer- en cyberbeveiligingssoftware voor managed service providers (MSP's) en kleine tot middelgrote bedrijven (MKB), heeft tijdens zijn eerste gecombineerde Kaseya DattoCon Europe-evenement dat plaatsvond in Dublin, nieuwe producten gelanceerd.

Kaseya DattoCon Europe belicht nieuwe product innovaties image

Het evenement bracht meer dan 1.000 IT-industrieleiders samen gedurende drie dagen aan sessies, exclusieve gecertificeerde trainingen en netwerken. speciaal gebouwd platform voor multifunctionele IT-professionals

Nieuwe mogelijkheden in IT Complete 2.0

"Organisaties 'powered by Kaseya' zijn de meest succesvolle in hun branche", zegt Fred Voccola (foto), CEO van Kaseya. “IT Complete is nu al de meest geïntegreerde en uitgebreide reeks oplossingen voor IT-professionals. Met deze nieuwste versie hebben we de mogelijkheden naar een hoger niveau getild door nog eens 350 integraties toe te voegen, inclusief alle Datto-producten. Met trots presenteren we IT Complete 2.0 aan onze Europese partners.”

Na de overname van Vonahi heeft Kaseya geautomatiseerde netwerkpenetratietesten toegevoegd aan zijn Security Suite en de prijs voor Vonahi-oplossingen met 10% verlaagd.

Kaseya heeft ook zijn MSP Enablement Suite uitgebreid met de audIT geautomatiseerde verkooppresentatieoplossing, met vijf gratis licenties voor elke klant.

De ConnectBooster- integratie is nu beschikbaar voor Europese partners, wat de factureringsprocessen voor MSP's vereenvoudigt.

Andere productupdates binnen IT Complete 2.0 zijn onder andere:

Datto Endpoint Backup for Servers, een langverwachte oplossing die MSP's de mogelijkheid biedt om servers rechtstreeks te beschermen naar de veilige Datto Cloud - geen lokale appliance of IT-handen vereist - terwijl het nog steeds alle geavanceerde functies bevat die Datto BCDR-gebruikers gewend zijn.

Microsoft 365 Management in Datto RMM , een nieuwe functie die gebruikersbeheer en apparaatbeheer combineert om nieuwe gebruikers tegelijkertijd alles te geven wat ze nodig hebben tijdens de onboarding-fase. Het trekt ook onmiddellijk de toegang in wanneer ze offboarden.

De opnieuw gelanceerde Datto Networking Appliance (DNA) , een krachtige netwerkrouter voor 'always on' internetverbindingen dankzij volledig geïntegreerde 4G LTE failover.

Nieuwe Kaseya Business Services voor Europese klanten

Kaseya breidt ook zijn Remote IT and Security Management (RITSM) -trainingsprogramma uit met een nieuwe Professional-cursus. De nieuwe 40-urige certificeringscursus is ontworpen om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar technisch talent, met modules die kritieke MSP-functies behandelen, zoals IT op afstand en beveiligingsbeheer, werken in sandbox-omgevingen en vaardigheden op het gebied van klantenservice.

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!