Witold Kepinski - 04 juli 2023

Nieuwe generatieve AI-functies in Oracle Fusion Cloud HCM

Oracle maakt bekend generatieve AI-functies toe te voegen aan Oracle Fusion Cloud Human Capital Management (HCM). De nieuwe functies worden ondersteund door de generatieve AI-service van Oracle Cloud Infrastructure (OCI) en worden ingebouwd in bestaande HR-processen. Zo kunnen bedrijven sneller waarde genereren, de productiviteit verbeteren, de ervaring van kandidaten en werknemers verbeteren en HR-processen stroomlijnen.

Nieuwe generatieve AI-functies in Oracle Fusion Cloud HCM image

“Generatieve AI verhoogt de productiviteit en ontgrendelt een nieuwe wereld van vaardigheden, ideeën en creativiteit die een directe impact kan hebben op de werkplek”, aldus Chris Leone, Executive Vice President Applications Development, Oracle Cloud HCM. “Met de mogelijkheid om content te schrijven, samen te vatten en aan te bevelen, helpt generatieve AI wrijving te verminderen voor werknemers die belangrijke HR-functies vervullen. Met de nieuwe geïntegreerde en generatieve AI-functies in Oracle Cloud HCM kunnen onze klanten bijvoorbeeld grote taalmodellen gebruiken en zo de tijd voor het uitvoeren van taken drastisch verkorten, de werknemerservaring verbeteren, de nauwkeurigheid van inzichten in de workforce vergroten en uiteindelijk de bedrijfswaarde verhogen.” 

De generatieve AI-functies die zijn geïntegreerd in Oracle Cloud HCM maken gebruik van de allerbeste AI-services van OCI en bieden de hoogste niveaus van beveiliging, prestaties en toegevoegde waarde voor de bedrijfsvoering. Ingebouwde prompts helpen klanten de beste resultaten bereiken en verminderen ongewenste bijwerkingen, zoals feitelijke fouten en menselijke bias. Met Oracle gebruiken klanten hun eigen data om modellen te verfijnen voor hun specifieke bedrijfsbehoeften. 

Voor het trainen van modellen worden nooit data van klanten gebruikt en deze data worden ook niet gemengd met data van andere klanten. Door klanten controle te geven over de data die door generatieve AI worden gebruikt, helpt Oracle gevoelige informatie veilig te houden. De nieuwe generatieve AI-functies in Oracle Cloud HCM versterken de bestaande geïntegreerde AI-functies, waar al duizenden gebruikers mee werken, en helpen de productiviteit van kandidaten, werknemers, managers en HR-teams te transformeren door processen te stroomlijnen en het genereren van content binnen één geïntegreerde oplossing te automatiseren.

Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!