Wouter Hoeffnagel - 05 juli 2023

Arcus IT neemt JSR over

IT-dienstverlener Arcus IT neemt JSR over, dat onderdeel gaat uitmaken van de groep. Met de overname versterkt Arcus IT zijn Microsoft 365 kennis en dienstverlening met gespecialiseerd advies, consultancy en ondersteuning van JSR.

Arcus IT neemt JSR over image

Met JSR als toevoeging aan de groep dienstverleners van Arcus IT wil het bedrijf inspelen op de behoefte van klanten. De vraag naar moderne werkplekken blijft toenemen, waarbij het gebruik van Microsoft 365 en online samenwerken niet meer is weg te denken. Microsoft 365 consultancy is een specialistisch domein dat specifieke kennis en ervaring vereist. Met een bundeling van de krachten hebben beide organisaties de volgende stap gezet naar een hoger expertiseniveau.

Kennis uitwisselen en meer schalingsmogelijkheden

“Door deze stap kunnen wij op het gebied van Microsoft-consultancy op tactisch en strategisch niveau een bijdrage leveren aan onze klanten”, zegt Rob Verbeek, CEO van Arcus IT. “De overname biedt mogelijkheden voor beide partijen. We kunnen kennis uitwisselen met elkaar, om onze klanten nog beter te bedienen. Daarnaast heeft JSR als onderdeel van Arcus IT meer schalingsmogelijkheden. Dit geldt voor zowel de medewerkers als verdere groei binnen de diensten.”

Door deel uit te maken van een grotere IT-groep krijgt JSR toegang tot een gevarieerd team van professionals met verschillende specialisaties. Dat verrijkt niet alleen de kennispool, maar biedt ook mogelijkheden voor het delen van best practices. Zo wil Arcus IT innovatie bevorderen, nieuwe ideeën stimuleren en de efficiëntie van de gezamenlijke operaties verbeteren.

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!