Wouter Hoeffnagel - 11 juli 2023

Eerste Omada-partner van TP-Link behaalt Silver status

De eerste Omada-partner van TP-Link, fabrikant van netwerkapparatuur en oplossingen, is bekroond met de Silver status. Managed Service Provider MaXXus ICT & Telecom mag zich de allereerste officiële TP-Link Silver Partner in Nederland noemen.

Eerste Omada-partner van TP-Link behaalt Silver status image

"Wij zijn trots op onze medewerkers met het behalen van de certificeringen en zijn nu druk bezig om de Gold status te behalen.’ Ron Raaphorst geeft onder andere aan: “Door het behalen van de benodigde certificaten kunnen wij aantonen bij onze klanten dat wij niet alleen achter Omada staan maar ook de kennis en kunde in huis hebben om de juiste oplossing aan te bieden", zegt Ron Raaphorst van MaXXus.

Partnerprogramma

TP-Link heeft in 2020 de zakelijke oplossing Omada SDN geïntroduceerd. Nu start het bedrijf een partnerprogramma op. Het programma telt vier statussen. Alle partners beginnen bij Premier en door het behalen van de juiste certificaten kunnen zij de Silver, Gold of Platinum status behalen.

Frank Damen (foto), Director B2B TP-Link: “Wij doen al sinds de start van Omada zaken met MaXXus ICT & Telecom, zij waren een van de eerste partners die onze oplossing gingen aanbieden. Het doet mij veel goeds dat wij MaXXus als eerste Silver Partner mogen noemen."

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V5

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!