Witold Kepinski - 11 juli 2023

DigitalOcean neemt Paperspace over

DigitalOcean heeft Paperspace overgenomen, een leverancier van cloudinfrastructuur voor zeer schaalbare GPU-versnelde applicaties.

DigitalOcean neemt Paperspace over image

Yancey Spruill, CEO van DigitalOcean meldt: 'Met Paperspace als onderdeel van DigitalOcean tillen we onze toewijding aan eenvoud naar nieuwe hoogten. Paperspace biedt uitgebreide mogelijkheden voor AI/ML-applicaties die worden aangedreven door krachtige GPU's en biedt onze klanten de mogelijkheid om ML-modellen in de cloud te trainen, bouwen en schalen.

Waarom PaperSpace?

De vraag naar AI/ML-cloudoplossingen is getuige geweest van een ongekende stijging, aangewakkerd door de opkomst van grote taalmodellen (LLM's) die tot de verbeelding spreken van ontwikkelaars, kleine bedrijven en startups over de hele wereld. Maar kleinere bedrijven worden geconfronteerd met steile, financiële en technische toetredingsdrempels bij het ontwikkelen van nieuwe AI/ML-toepassingen. De zeer schaalbare GPU-versnelde infrastructuur van Paperspace vormt een perfecte aanvulling op onze bestaande mogelijkheden, waardoor onze klanten direct aan deze vraag kunnen voldoen.

Samen zullen DigitalOcean en Paperspace kansen ontsluiten voor startups en kleine bedrijven die tot nu toe enigszins beperkt waren tot grote ondernemingen, met grote IT-afdelingen en R&D-budgetten. MKB's en startups kunnen zich nu verdiepen in AI/ML-toepassingen zoals generatieve media, tekstanalyse, begrip van natuurlijke taal, aanbevelingsengines en beeldclassificaties, allemaal met de ondersteuning van de geavanceerde mogelijkheden van Paperspace en de beroemde eenvoud en gemeenschap van DigitalOcean . De voorgeconfigureerde Notebook-omgevingen van Paperspace bieden een ideaal testpad voor het verkennen en verfijnen van AI/ML-modellen. En wanneer het tijd is om die modellen tot leven te brengen, zorgt de gestroomlijnde workflow van Paperspace voor een soepele overgang naar hosting en schaalvergroting voor productie.

Klanten van Paperspace zullen profiteren van een breder spectrum van DigitalOcean's clouddiensten, waaronder databases, opslag en applicatiehosting, naadloos geïntegreerd in hun bestaande ecosysteem. Ze krijgen ook toegang tot de uitgebreide documentatie, tutorials en het ondersteuningssysteem van DigitalOcean, wat hen helpt bij het bouwen en implementeren van AI-applicaties. En voor onze bestaande DigitalOcean-gebruikers die zich wagen aan of al actief zijn op het gebied van AI/ML, opent de integratie van GPU's naast CPU-workloads een wereld van mogelijkheden. Samen krijgen onze klanten toegang tot een uitgebreide suite van cloudaanbiedingen, geavanceerde netwerkmogelijkheden en de flexibiliteit om het volledige potentieel van zowel GPU- als CPU-resources te benutten terwijl AI/ML-technologieën blijven evolueren.

En afgezien van technologie sluit Paperspace nauw aan bij DigitalOcean in termen van onze waarden. We hebben een gedeelde passie voor het koesteren van bedrijven, of het nu gaat om het testen van een idee, het bouwen van een product of het opschalen van hun GTM-inspanningen. Door middel van deze nieuwe en vereenvoudigde AI/ML-aanbiedingen willen we deze krachtige technologie democratiseren voor MKB's en startups over de hele wereld, zodat ze gemakkelijk de kracht van zowel AI als de cloud kunnen benutten.

Wat is het volgende?

Naast de technologie van Paperspace hebben we het geluk hun buitengewoon getalenteerde team in onze familie te mogen verwelkomen. Onze gedeelde waarden en toewijding aan het succes van de klant zorgen voor een collaboratieve werkomgeving die gericht is op voortdurende innovatie en service. Terwijl we aan deze reis met Paperspace beginnen, verwachten we een nog krachtigere DigitalOcean-ervaring die de verwachtingen van onze klanten overtreft.

We beloven u op de hoogte te houden van de opmerkelijke ontwikkelingen die in het verschiet liggen. Samen staan ​​we klaar om nieuwe horizonten te ontsluiten en buitengewone AI-projecten van onze MKB- en startup-klanten over de hele wereld aan te wakkeren. Bij DigitalOcean blijven we ons inzetten voor onze missie om complexe technologieën te vereenvoudigen, zodat kleine bedrijven zich kunnen concentreren op wat er echt toe doet: het bouwen van producten en software die de kracht hebben om de wereld te veranderen.'

Comstor BW 5 dec tm 10 dec 2023 SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024
Simac BW en BN week 50 tm 52 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!