Wouter Hoeffnagel - 11 juli 2023

SLTN door Microsoft erkend als Azure Expert MSP

SLTN is per 1 juli door Microsoft erkend als Azure Expert MSP. Het gaat om de hoogst haalbare certificering op het gebied van Azure bij Microsoft wereldwijd.

SLTN door Microsoft erkend als Azure Expert MSP image

Microsoft kent de status Azure Expert MSP toe aan partijen die voldoen aan de door Microsoft gestelde hoge eisen qua aantal- en het niveau gecertificeerde personeelsleden in combinatie met een volume-eis aan Azure-omzet. Ook moet SLTN aantonen dat zij een gestandaardiseerde, geautomatiseerde en gemoderniseerde manier van calculeren, implementeren en beheren hanteert volgens het cloud adoption framework (CAF) van Microsoft.

Eugene Tuijnman, CEO SLTN: “Met deze erkenning van Microsoft toont SLTN aan dat naast de vele implementaties die naar volle klanttevredenheid gedaan zijn, SLTN ook uitstekend in staat is om deze omgevingen te beheren en te optimaliseren via een standaard werkwijze en daar zijn we enorm trots op! Ook versterkt SLTN hiermee haar mulit-hybrid-cloud propositie in de markt. Al met al een uitstekende prestatie van #TEAMSLTN!”

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!