Wouter Hoeffnagel - 14 juli 2023

Eerste datacenter Digital Realty ontvangt NVIDIA DGX H100-certificaat

Het nieuwste datacenter van Digital Realty in Japan (KIX13) is gecertificeerd met het NVIDIA DGX H100-certificaat. Hiermee erkent NVIDIA de meest recente vestiging van Digital Realty in Japan als een AI-ready datacenter dat in staat is om intensieve berekeningen op grote schaal aan te kunnen. KIX13 is het eerste datacenter van Digital Realty dat deze certificatie behaalt.

Eerste datacenter Digital Realty ontvangt NVIDIA DGX H100-certificaat image

Moderne organisaties passen AI steeds meer toe in hun bedrijfsvoering en zoeken nu vaker toegang tot real-time gegevens. Deze gegevens vormen de basis om onmiddellijke veranderingen en besluitvorming mogelijk te maken. Digital Realty's PlatformDIGITAL biedt klanten toegang tot grote datavolumes, wat hen in staat stelt tot het uitvoeren van AI-workloads in een NVIDIA-versnelde omgeving. Zo zijn klanten in staat om te innoveren en de meest uitdagende computing-problemen op te lossen, terwijl barrières op het gebied van Data Gravity worden overwonnen.

'Innovatie en groei versnellen'

"Digital Realty begrijpt de impact van AI op de digitale transformatie van bedrijven, vooral in de komende jaren. Om zakelijke ontwikkelingen en innovaties te realiseren met behulp van AI, moet de technologie eerst geïntegreerd zijn. Daar komen wij in beeld”, zegt Chris Sharp, Chief Technology Officer bij Digital Realty. "Met de DGX-Ready Data Center-certificering van Digital Realty's KIX13 blijven we ons richten op het leveren van een ontmoetingsplaats die onze klanten in staat stelt innovatie en groei te versnellen."

Sharp voegt toe: "Kunstmatige intelligentie gaat een enorme invloed hebben op initiatieven voor digitale transformatie. Het is dan ook essentieel om een fundament te hebben om de barrières van Data Gravity, die innovatie in de weg staan, te verwijderen.”

"Organisaties die Enterprise AI willen implementeren, investeren in een versnelde computing-infrastructuur - inclusief hardware en software die speciaal zijn ontworpen voor AI - om hun modellen snel in productie te kunnen nemen", aldus Charlie Boyle, Vice President, DGX-systemen, NVIDIA. "Met de certificering van Digital Realty's KIX13-datacenter in het DGX-ready datacenter-programma hebben klanten toegang tot een flexibele, eenvoudige optie voor de implementatie van een wereldwijd toonaangevend AI-platform."

Dutch IT Channel Awards Nomineer Nu vierkant SentinelOne BW 04-09-2023 tm 16-10-2023
Gartner BN en BW liggend 5 juli tm 5 nov 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!