Redactie - 18 juli 2023

Okta stelt Wout Elzinga aan als Regional Alliances Manager Benelux

Wout Elzinga (foto) is benoemd tot de nieuwe Regional Alliances Manager Benelux van identity provider Okta. Elzinga is per 1 juli 2023 verantwoordelijk voor het opbouwen en beheren van strategische samenwerkingen met Okta 's channel partners en klanten, en het bevorderen van Okta's groei in de regio.

Okta stelt Wout Elzinga aan als Regional Alliances Manager Benelux image

Met meer dan 20 jaar ervaring in de technologiesector, waarvan 15 jaar als Alliance Manager, vult Elzinga het regionale managementteam aan met gerichte channel expertise. Deze ervaring deed hij onder andere op bij bedrijven als Novell, Oracle en recentelijk Splunk.

Elzinga is enthousiast om het Okta-team in zijn nieuwe functie te versterken: "Omdat ik gedurende mijn carrière sterke relaties heb opgebouwd en heb onderhouden met partners van grote techbedrijven, sta ik te popelen om mijn ervaring naar Okta te brengen. We verschuiven naar een wereld waarin identiteit de kern is - en zou moeten zijn - van alle online interacties. Met Okta's frictieloze, veilige en eenvoudig te integreren oplossingen ben ik enthousiast en vol vertrouwen om het maximale uit onze partnerships te halen. Voor onze partners en voor ons."

Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!