Witold Kepinski - 10 augustus 2023

Dell Technologies biedt meer services voor Microsoft toepassingen

Dell Technologies introduceert nieuwe services voor het versnellen van klantwaarde die Microsoft-technologieën gebruiken.

Dell Technologies biedt meer services voor Microsoft toepassingen image

Voor Dell klanten die gebruikmaken van Microsoft-technologieën, introduceert Dell een verbeterd portfolio van services voor multicloud, modern workforce, applicaties en data, en veerkracht- en beveiligingsoplossingen. De nieuwe aanbiedingen voor advies, implementatie, modernisering, beveiliging en beheer versterken Dell's portfolio van Microsoft-services.

Multicloud

Het stimuleren van innovatie en zakelijke impact met Microsoft Azure vereist de juiste balans van technologieën en processen die zijn geoptimaliseerd voor unieke zakelijke behoeften. De nieuwe multicloud-services van Dell zijn ontworpen om bedrijven te helpen optimaal te profiteren van Microsoft Azure-functies. Dit omvat het native uitvoeren van containers en workloads in Azure, het gebruik van Azure Stack HCI voor hybride, multicloud- en edge use-cases en het uitbreiden van hun VMware-voetafdruk naar de Azure-cloud.

Modern personeelsbestand

Dell wordt regelmatig onderscheiden met Microsoft Partner of the Year-awards voor het implementeren en beheren van Windows-apparaten en blinkt uit in het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het verhogen van de productiviteit. Nieuwe moderne personeelsdiensten vormen een aanvulling op een robuuste reeks bestaande oplossingen om bedrijven te helpen een gepersonaliseerde en veilige hybride werkomgeving te creëren. Dell biedt nu adviesserviceabonnementen voor Microsoft 365 of Dynamics 365, die veelzijdige, kosteneffectieve toegang bieden tot de experts van Dell om de ROI te maximaliseren.

Applicaties & gegevens

Om ontwikkelaars in staat te stellen nieuwe bedrijfswaarde te genereren, moeten cloud-native ontwikkelingspraktijken worden benut, applicaties voor de cloud worden geoptimaliseerd en de kracht van geavanceerde analyses worden benut. De nieuwe implementatieservices van Dell stellen klanten in staat applicaties voor Microsoft Azure te moderniseren, gebruik te maken van AI-gestuurde geavanceerde data-analyse en clouddatabases en snellere, betrouwbaardere en veiligere applicaties te leveren. Een voorbeeld is de nieuwe DevSecOps-implementatieservices van Dell op Microsoft Azure, die beveiliging insluit in DevOps-pijplijnen met behulp van functies van Microsoft Azure en GitHub.

Veerkracht en veiligheid

Het is essentieel dat veerkrachtbeleid wordt toegepast op workloads, applicaties en gegevens in het hele IT-ecosysteem. De nieuwe back-up- en cyberherstelservices van Dell voor Microsoft Azure verbeteren de veerkracht voor klanten en vergroten het vertrouwen in hun vermogen om te herstellen na onbedoelde verwijdering, corruptie en cyberaanvallen. Het incidentresponsteam van Dell heeft een slagingspercentage van 97% in het helpen van klanten bij het herstel na een cybergebeurtenis.  Bovendien is Dell lid van de Microsoft Intelligent Security Association met veel beveiligingsgerelateerde geavanceerde specialisaties en competentieprestaties.

Lees meer details hier.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!