Witold Kepinski - 14 augustus 2023

Eurofiber stelt Elisabeth Hankeln aan als Managing Director Cloud Infra

Eurofiber heeft Elisabeth Hankeln per 1 september 2023 benoemd tot Managing Director Cloud Infra.

Eurofiber stelt Elisabeth Hankeln aan als Managing Director Cloud Infra image

Elisabeth Hankeln (1975, Wenen, Oostenrijk) is een ervaren internationale bedrijfsleider. Bij Philips Consumer Electronics, Philips Television en Philips Lighting bekleedde ze verschillende senior managementfuncties op het gebied van strategie, marketing, productontwikkeling en bedrijfstransformatie. Na haar tijd bij Philips trad Elisabeth in dienst bij Cordstrap, een wereldleider op het gebied van vrachtbescherming. Als VP Product en Marketing en lid van het Global Executive Team leidde ze de commerciële transformatie voor Cordstrap. Later, als VP Duitsland, heeft ze het bedrijf met succes begeleid bij het uitbreiden van zijn positie in deze zeer competitieve grootste markt.

Elisabeth Hankeln wordt als Managing Director verantwoordelijk voor de activiteiten van Eurofiber op het gebied van cloudinfrastructuur. Eurofiber Cloud Infra is in 2021 opgericht als onderdeel van de Eurofiber Group als antwoord op de marktbehoefte aan geïntegreerde IT-infrastructuurdiensten. Het biedt een volledige open cloud- en netwerkinfrastructuur, inclusief eigen energiezuinige Tier 3-datacenters, een VMware Verified Private Cloud-platform, een softwaregedefinieerd netwerk tussen meer dan 90 datacenters in Nederland en België met directe koppelingen naar Microsoft Azure , Amazon Web Services en anderen. Andrea Kraus, Chief Revenue Officer, zegt:“Eurofiber Cloud Infra heeft een sterk portfolio van cloud- en cloudconnectiviteitsoplossingen. Voor de komende jaren voorzien we een versnelde groei, en met Elisabeth hebben we een leider gevonden met een bewezen staat van dienst in het managen van dergelijke groei, zowel commercieel als op het gebied van ontwikkeling van mensen en organisaties. We zijn erg verheugd om Elisabeth te verwelkomen in het Eurofiber- team.”

Elisabeth Hankeln: “Digitalisering is de sleutel voor toekomstgericht ondernemen in alle zakelijke gebieden en de markt voor cloud-infra is zeer dynamisch. Binnen de business unit Cloud Infra, en ondersteund door de Eurofiber Group, heeft Eurofiber de expertise en marktkennis om uit te breiden en nog succesvoller te worden in dit segment, door haar klanten te ondersteunen bij het realiseren van hun volledige potentieel door gemakkelijke toegang tot een compleet, betrouwbaar en open digitale infrastructuur. Ik ben verheugd om deel uit te maken van dit zeer ervaren team en bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van de Cloud Infra-business, onze klanten en collega's.”

Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!