Wouter Hoeffnagel - 18 augustus 2023

paraDIGMA groep neemt myHBMcenter over

paraDIGMA groep, speler op het gebied van duurzame inzetbaarheid, neemt per augustus 2023 de activiteiten over van opleider myHBMcenter. Ook de rechten van de ACT-meting van myHBMcenter zijn onderdeel van deze acquisitie.

paraDIGMA groep neemt myHBMcenter over image

De ACT-meting geeft op basis van stellingen en beelden veel inzicht in talenten, kwaliteiten en het potentieel van individuen als het gaat om persoonlijke ontwikkeling, maar ook van teams of complete organisaties. Het geeft antwoord op de vragen ‘Wat is er aanwezig en wat is er nodig in het verder ontwikkelen van de organisatie of het individu?’. Door de talent- en competentiemeting te integreren in haar dienstenaanbod wil paraDIGMA groep organisaties en medewerkers beter kunnen ondersteunen in het creëren van een werkomgeving waar mensen het beste tot hun recht komen.

Preventie en amplitie

Rudo Vissers, oprichter en CEO van paraDIGMA groep, is binnen de eigen organisatie goed bekend met de inzet van deze tool bij collega’s die meer inzicht willen in hun potentieel. Vissers: “De ACT-meting vormt een mooie uitbreiding op ons dienstenaanbod waarmee we extra toegevoegde waarde aan onze klanten en hun medewerkers bieden. Tevens past het toevoegen van de ACT-meting aan onze dienstverlening perfect in de beoogde strategie voor de komende jaren, namelijk om ons, samen met onze klanten, steeds meer te gaan richten op preventie en amplitie. Wanneer medewerkers hun talenten kennen, deze ten volle kunnen benutten, werk doen wat bij hen past en zich kunnen ontplooien, is dat niet alleen van grote waarde voor de medewerker maar ook voor de organisatie als geheel.”

Ruud van den Nieuwenhof, managing partner van myHBMcenter: “Het is een positieve ontwikkeling dat de activiteiten van myHBMcenter ondergebracht worden bij paraDIGMA groep. Dit zorgt ervoor dat het potentieel van de unieke ACT-meting op een grotere schaal benut kan worden en de impact op werkgeluk in Nederland kan worden vergroot.”

Focus op verzuimpreventie en werkgeluk

In veel organisaties gaat het overgrote deel van de inspanningen uit naar de relatief kleine groep medewerkers die afwezig is. Juist door aan de slag te gaan aan ‘de voorkant’ kan een organisatie het verschil maken. Door te focussen op de medewerkers die wél aan het werk zijn, kan een organisatie het verschil maken, kun je voorkomen dat medewerkers in verzuim terechtkomen en zorgen dat zij meer werkgeluk ervaren. Dit draagt bij aan de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers: iets waar paraDIGMA groep in samenwerking met haar klanten zich dagelijks voor inzet.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!