Witold Kepinski - 25 augustus 2023

Salt Security werkt samen met partners op het gebied van API tests

Salt Security, een API security bedrijf, kondigt haar Salt Technical Ecosystem Partner (STEP) programma aan. programma stelt organisaties in staat om op een snellere en efficiëntere manier gebruik te maken van de API intelligence die Salt te bieden heeft.

Salt Security werkt samen met partners op het gebied van API tests image

Op deze manier kunnen risico's binnen hun volledige API ecosysteem minimaliseren. Binnen het programma integreert Salt zijn op AI gebaseerde API inzichten in de bestaande workflows en tools van diverse organisaties. 

Door het STEP programma worden deze integraties aanzienlijk versneld, waardoor gezamenlijke klanten hun algehele API beveiligingsniveau kunnen versterken met oplossingen die worden gevoed door de API security intelligence van het Salt Security API Protection Platform.

De eerste groep organisaties, die zich bij het STEP programma hebben aangesloten, zijn bedrijven met een focus op API testoplossingen. Onder deze partners bevinden zich prominente namen binnen het domein van dynamische applicatie security tests (DAST), zoals Bright Security en Invicti Security

Ook Contrast Security, een speler op het gebied van interactieve applicatie security tests (IAST), maakt deel uit van het programma.

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!