Wouter Hoeffnagel - 31 augustus 2023

Jeffery Boerhof versterkt Genetec als Channel Sales Engineer Benelux

Genetec, een technologieleverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, stelt Jeffery Boerhof aan als Channel Sales Engineer Benelux.

Jeffery Boerhof versterkt Genetec als Channel Sales Engineer Benelux image

Jeffery werkte eerder lange tijd in diverse rollen variërend van Systems Engineer tot Senior Technical Solutions Engineer bij system integrator Securitas. Bij zijn laatste werkgever werkte hij de afgelopen jaren veel met Genetec oplossingen en producten. Hierdoor kent hij de vragen waar system integrators en monteurs mee te maken hebben in hun dagelijkse werk.

'Channel Partners van de juiste adviezen voorzien'

“Het is voor mij een mooie uitdaging om de stap te maken van een functie bij een system integrator naar de leverancierskant”, licht Boerhof toe. “Met mijn kennis van de beveiligingsindustrie in combinatie met de kennis over Genetec, kan ik de Genetec Channel Partners van de juiste adviezen voorzien bij alle voorkomende technische vragen; zowel in pre-sales als demo-omgevingen.

De keuze voor Genetec was niet moeilijk. Het bedrijf heeft een uitstekende toekomstvisie waar ik vertrouwen in heb, en Genetec weet goed waar de markt heen wil en anticipeert daarop. Daarnaast vind ik het interessant dat de ontwikkelingen en innovaties bij Genetec nooit stilstaan. Een significant deel van de organisatie werkt binnen R&D en er is veel aandacht voor het continu verbeteren van producten en oplossingen, om marktontwikkelingen voor te zijn”.

Anthonie van der Ploeg, Area Vice-President Sales Europe bij Genetec: "Voor de rol van Channel Sales Engineer Benelux hadden we iemand nodig die de Genetec Channel Partners in deze regio kan voorzien van de beste technische adviezen. Het is een enorme plus dat we iemand konden aannemen, die alle benodigde kennis al in huis heeft, juist omdat de productontwikkelingen in deze branche hard gaan. Want onze Channel Sales Engineer moet verder kunnen kijken dan productadviezen. Anno 2023 zijn beveiligingscamera’s en andere devices niet alleen tools die beelden leveren, maar ook sensoren die allerlei data genereren. Met Genetec kunnen bedrijven deze data verwerken en samenvoegen, zodat ze de data strategisch kunnen inzetten in hun security beleid. Jeffery kan ook wat dat betreft, onze channel-partners uitgebreid van adviezen voorzien.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!