Witold Kepinski - 11 september 2023

Communications - Telecom Innovator of the Year: nomineer nu!

Nomineer nu in de categorie Communications - Telecom Innovator of the Year voor de Dutch IT Channel Awards!

Communications - Telecom Innovator of the Year: nomineer nu! image

De Dutch IT Channel Awards is de jaarlijkse prijsuitreiking voor de beste IT-bedrijven en personen in Nederland. De awards worden uitgereikt in 24 categorieën, waaronder de Communications - Telecom Innovator of the Year. Nomineer nu!

Wat is een Communications - Telecom Innovator?

Een Communications - Telecom Innovator is een bedrijf dat innovatieve oplossingen biedt op het gebied van communicatie en telecommunicatie. Dit kan betrekking hebben op hardware, software, diensten of andere aspecten van communicatie en telecommunicatie.

Waarom nomineren?

Een nominatie voor de Dutch IT Channel Awards is een geweldige manier om de prestaties van je bedrijf op het gebied van communicatie en telecommunicatie te erkennen en te promoten. Nomineerden krijgen ook gratis toegang tot het Dutch IT Channel Awards Gala, een groots feestelijk IT-netwerkevent.

Hoe nomineren?

Nomineren kan tot 20 oktober 2023 via de website van de Dutch IT Channel Awards. Bij je nominatie moet je een motivatiebrief indienen waarin je uitlegt waarom je bedrijf in aanmerking komt voor de award.

Genomineerden krijgen gratis toegang

Alle genomineerden voor de Dutch IT Channel Awards krijgen gratis toegang tot het gala op 14 maart 2024 in Studio21 Hilversum. Het gala is een groots feestelijk IT-netwerkevent waar je collega's, partners en klanten kunt ontmoeten.

Reserveer meer plekken of tafels

Nomineerden kunnen ook meer plekken of tafels reserveren voor het gala. Dit is een geweldige manier om je bedrijf te promoten en om je relaties te versterken.

Nomineer nu!

Nomineren voor de Dutch IT Channel Awards is een geweldige manier om de prestaties van je bedrijf op het gebied van communicatie en telecommunicatie te erkennen en te promoten. Doe het vandaag nog!

Specifieke tips voor het nomineren voor Communications - Telecom Innovator of the Year:

 • Benadruk de innovatieve oplossingen die je bedrijf biedt op het gebied van communicatie en telecommunicatie.
 • Maak duidelijk hoe je bedrijf zich onderscheidt van de concurrentie op het gebied van communicatie en telecommunicatie.
 • Onderbouw je claims met concrete voorbeelden en data.

Voorbeelden van innovatieve oplossingen die bedrijven in communicatie en telecommunicatie kunnen bieden:

 • Nieuwe hardware- of softwareoplossingen
 • Nieuwe manieren om communicatie en telecommunicatie te beheren
 • Nieuwe benaderingen van communicatie en telecommunicatiearchitectuur

Voorbeelden van hoe bedrijven in communicatie en telecommunicatie zich kunnen onderscheiden van de concurrentie:

 • Focus op een bepaalde niche of markt
 • Uitstekende relaties met leveranciers
 • Sterke focus op training en certificering van medewerkers

Door deze tips te volgen, vergroot je de kans dat je bedrijf genomineerd wordt voor de Dutch IT Channel Awards in de categorie Communications - Telecom Innovator of the Year.

Hieronder zijn enkele specifieke voorbeelden van hoe bedrijven in communicatie en telecommunicatie zich kunnen onderscheiden van de concurrentie:

 • Focus op een bepaalde niche of markt. Een bedrijf kan zich bijvoorbeeld specialiseren in communicatie- en telecommunicatieoplossingen voor de gezondheidszorg of voor het onderwijs.
 • Uitstekende relaties met leveranciers. Een bedrijf kan zich onderscheiden door uitstekende relaties te onderhouden met leveranciers, waardoor ze sneller toegang hebben tot de nieuwste technologieën en diensten.
 • Sterke focus op training en certificering van medewerkers.Een bedrijf kan zich onderscheiden door een sterke focus te hebben op training en certificering van medewerkers, zodat ze klanten de beste service kunnen bieden.

Door deze tips te volgen, kun je je bedrijf helpen om te winnen in de categorie Communications - Telecom Innovator of the Year!

Nomineer nu!

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!