Witold Kepinski - 14 september 2023

HPE Aruba Networking breidt portfolio uit

Hewlett Packard Enterprise (HPE) kondigt de lancering aan van de Aruba Instant On AP22D, een Wi-Fi 6 access point, en de Aruba Instant On 1960 stackable switch met 2,5Gb poortcapaciteit. De producten ondersteunen midden- en kleinbedrijven (mkb) bij het optimaliseren van de netwerkprestaties. Door hogere snelheden, meer capaciteit en een betere beveiliging kunnen mkb’s een betere ervaring bieden aan klanten, gasten en IoT-apparaten.

HPE Aruba Networking breidt portfolio uit image

Tegenwoordig migreren volgens HPE veel mkb’s hun workloads naar de cloud en zien ze een forse toename in het gebruik van data-intensieve applicaties, zoals door het streamen van video’s op end-devices. Hierdoor zijn ook de eisen die ze stellen aan hun netwerk toegenomen, met name op het gebied van netwerkbeveiliging en netwerkbeheer. 

De combinatie van het Aruba Instant On AP22D access point en de Aruba Instant On 1960 stackable switch is bij uitstek geschikt voor mkb’ers met toenemende data-eisen en een groeiend aantal apparaten die verbinding maken met het netwerk. De nieuwe producten zijn ontworpen om naadloos en veilig om te gaan met grote volumes netwerkverkeer die worden gegenereerd door het toenemende aantal verbonden apparaten:

  • Aruba Instant On AP22D Wi-Fi 6 access point kan effectief meerdere connecties tegelijkertijd beheren op de hoogst mogelijke snelheid. Ook kunnen meer apparaten toegang krijgen tot het netwerk zonder bottlenecks of prestatieverlies.
  • Aruba Instant On 1960 stackable switch met 2,5Gb poortcapaciteit helpt bij het eenvoudig uitbreiden van het netwerk naarmate de organisatie groeit. Met de mogelijkheid om meerdere switches te stapelen, kunnen klanten meer poorten en capaciteit toevoegen zonder veel extra investeringen.

Gebruiksvriendelijk high-speednetwerk met het Aruba Instant On portfolio

Met het Aruba Instant On portfolio kunnen mkb’ers een high-speednetwerk implementeren dat makkelijk is om op te zetten, te beheren en te onderhouden. Als onderdeel van HPE Aruba Networking’s edge-to-cloudstrategie bieden de nieuwe producten een cloud-first, gebruiksvriendelijk en schaalbaar netwerk voor een betaalbare prijs. Relevant, gezien onderzoek van IDC1 verwacht dat de meeste mkb’s hun IT-budgetten verhogen dit jaar. De nieuwe producten kennen onder andere de volgende eigenschappen:

  • De Aruba Instant On 1960 stackable switch is beschikbaar voor cloudstacking of physical stacking met de mogelijkheid om meerdere switches te beheren als één stack.
  • Multi-site management om netwerkverkeer op verschillende locaties in het bedrijf te beheren.
  • Policy management om automatisch apparaten en kwaliteit van de service (QoS) te beheren voor verschillende soorten access voor meerdere gebruikers.
  • Geen verborgen kosten voor gebruikers.

“Het mkb is op zoek naar een betaalbaar en high-performance netwerk met cloud agility dat makkelijk in gebruik is om hun netwerken, samen met hun bedrijven, uit te breiden,” zegt Amol Mitra, vice president en general manager, HPE Aruba Networking global small and medium business. “HPE Aruba Networking maakt het inzetten en beheer van netwerken eenvoudiger via een gebruiksvriendelijke mobiele app dat een simpel, slim en veilig aanbod levert voor mkb-klanten.”

Beschikbaarheid

De Aruba Instant On 1960 multi-gigabit stackable switch is nu te bestellen, en is beschikbaar vanaf de periode augustus-oktober 2023. De Aruba Instant On AP22D is vanaf die periode ook leverbaar.

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!