Witold Kepinski - 15 september 2023

MSP of the Year 2023: nomineer nu!

Nomineer nu in de categorie MSP of the Year voor de Dutch IT Channel Awards!

MSP of the Year 2023: nomineer nu! image

De Dutch IT Channel Awards is de jaarlijkse prijsuitreiking voor de beste IT-bedrijven en personen in Nederland. De awards worden uitgereikt in 24 categorieën, waaronder MSP of the Year. Nomineer nu!

Wat is een MSP?

Een MSP, of Managed Service Provider, is een bedrijf dat IT-infrastructuur en -diensten levert aan bedrijven. MSP's bieden een breed scala aan diensten, waaronder:

  • Onderhoud en ondersteuning van IT-systemen
  • Beheer van IT-beveiliging
  • Cloud computing
  • Datamanagement

Waarom nomineren?

Een nominatie voor de Dutch IT Channel Awards is een geweldige manier om de prestaties van je MSP te erkennen en te promoten. Nomineerden krijgen ook gratis toegang tot het Dutch IT Channel Awards Gala, een groots feestelijk IT-netwerkevent.

Hoe nomineren?

Nomineren kan tot 20 oktober 2023 via de website van de Dutch IT Channel Awards. Bij je nominatie moet je een motivatiebrief indienen waarin je uitlegt waarom je MSP in aanmerking komt voor de award.

Genomineerden krijgen gratis toegang

Alle genomineerden voor de Dutch IT Channel Awards krijgen gratis toegang tot het gala op 14 maart 2024 in Studio21 Hilversum. Het gala is een groots feestelijk IT-netwerkevent waar je collega's, partners en klanten kunt ontmoeten.

Reserveer meer plekken of tafels

Genomineerden kunnen ook meer plekken of tafels reserveren voor het gala. Dit is een geweldige manier om je MSP te promoten en om je relaties te versterken.

Nomineer nu!

Nomineren voor de Dutch IT Channel Awards is een geweldige manier om de prestaties van je MSP te erkennen en te promoten. Doe het vandaag nog!Nomineer nu!

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!