Witold Kepinski - 19 september 2023

Gartner belicht toppers Cloud ERP voor Service-Centric Enterprises

De nieuwe 2023 Gartner Magic Quadrant voor Cloud ERP voor Service-Centric Enterprises is onlangs gepubliceerd.

Gartner belicht toppers Cloud ERP voor Service-Centric Enterprises image

Oracle (Fusion Cloud ERP), Workday en SAP (S/4 HANA Cloud) zijn de 'Leaders' in de 2023 Gartner Magic Quadrant voor Cloud ERP voor Service-Centric Enterprises.

Oracle NetSuite is een 'Challenger'. Microsoft Dynamics 365 valt onder de categorie 'Visionaries'.

Niche spelers zijn SAP Business ByDesign, Sage, Microsoft Dynamics 365 Business Central en Certinia.

SAP meldt: "We zijn verheugd en vereerd om te kunnen delen dat SAP voor het tweede jaar op rij is erkend als leider in het Gartner Magic Quadrant voor SAP S/4HANA Cloud in Cloud ERP voor Service-Centric Enterprises. De erkenning is gebaseerd op onze volledigheid van visie en vermogen om uit te voeren in de cloud-ERP-markt voor servicegerichte ondernemingen. Terwijl servicegerichte zakelijke klanten hun bedrijfskritische ERP -processen (Enterprise Resource Planning) naar de cloud overbrengen, denken wij dat ze naar erkende leveranciers kijken voor de technologie die bedrijfswaarde kan transformeren en realiseren. Volgens Gartner: “Leiders presteren goed in lijn met hun huidige visie en zijn goed gepositioneerd voor morgen.” We zijn vereerd om erkend te worden in deze ruimte."

“Workday is het enige cloud-native ERP-platform dat speciaal ontworpen is voor servicegerichte organisaties om finance en mensen samen te beheren in één uniform systeem,” zegt Terrance Wampler, group general manager, office of the CFO bij Workday. “Met één enkele bron van waarheid voor financiële en personeelsgegevens en een aanpasbare architectuur met AI en ML als kern, krijgen Workday-klanten een beter inzicht in wat de winstgevendheid op het meest gedetailleerde niveau drijft, waardoor ze snel kunnen schakelen om aan de behoeften van hun bedrijf te voldoen.”

SentinelOne BW 04-09-2023 tm 16-10-2023 Axians BW MAESTRO start 28-9 tm 28-10
Progress Communications BN start week 17 tm 19

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!