Martijn Kregting - 19 september 2023

MKB Limburg gaat samenwerken met Bizzomate

MKB Limburg, een zakelijk netwerk voor én door Limburgse ondernemers, sluit een strategische samenwerking met Bizzomate. Deze samenwerking moet mkb-bedrijven in de regio Limburg directe toegang bieden tot de digitale expertise van Bizzomate. Het bedrijf levert software-oplossingen voor het digitaliseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen en is partner van low-code leverancier Mendix.

MKB Limburg gaat samenwerken met Bizzomate image

Marc Gelissen Bizzomate (links) en Sandra Roemer, MKB Limburg (rechts). Foto: Bizzomate.

Bizzomate is opgericht in Meerssen in 2012 en heeft via zijn vestiging in Valkenburg nog steeds een diepgaande band met de regio. Bizzomate bedient een groot aantal klanten in Nederlands en Belgisch Limburg, en stelt daardoor lokale uitdagingen goed inzichtelijk te hebben.

Digitaal overleven

Het mkb in Limburg is heel divers en herbergt veel bedrijven die dagelijks keihard werken om te blijven groeien, meent Marc Gelissen, CEO en oprichter van Bizzomate. “In deze snel veranderende wereld wordt digitaal overleven daarbij steeds belangrijker. Bij Bizzomate zijn we ervan overtuigd dat we juist deze mkb-bedrijven uitstekend kunnen ondersteunen bij het maken van hun overgang naar de nieuwe digitale wereld."

In een wereld die steeds digitaler wordt, is er volgens Sandra Roemen van MKB Limburg een groeiende behoefte aan bedrijven die als gids kunnen fungeren voor anderen. “In de afgelopen periode hebben we Bizzomate leren kennen als een innovatieve organisatie die onze ondernemers in deze regio uitstekend kan helpen bij hun digitale uitdagingen.”

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!