Witold Kepinski - 19 september 2023

CrowdStrike introduceert het Accelerate Partner Program

CrowdStrike introduceert het Accelerate Partner Program, CrowdStrike Marketplace en CrowdCredit Program, ontworpen om het partner ecosysteem te ondersteunen.

CrowdStrike introduceert het Accelerate Partner Program image

De introductie van CrowdStrike’s Accelerate Partner Program zet een nieuwe standaard neer in het SaaS go-to-market ecosysteem

  • Het nieuwe Accelerate-programma van CrowdStrike brengt alle soorten cyberbeveiligingspartners samen - bestaande uit VAR's, MSP's, MSSP's, GSI's, SI's, cloudmarktplaatsen, distributeurs, telco's, OEM's, verzekeraars, incidentresponders, ISV's en meer - met de gezamenlijke missie om inbreuken een halt toe te roepen.
  • Ontworpen om partners te helpen landen en uitbreiden met CrowdStrike Falcon en om samen te werken op en via het toonaangevende AI-native platform voor cyberbeveiliging.
  • Het nieuwe programma biedt:
  • Educatie die er voor zorgt dat acties versnellen. Het nieuwe Accelerate-programma laat partners kennismaken met CrowdClass, een educatieve serie met CrowdStrike-experts in kant-en-klare videofragment
  • Vraagcreatie en verkooptools om het sluiten van deals te versnellen. Nieuwe infrastructuur en operationele verbeteringen maken het eenvoudiger en sneller voor partners om vraag te creëren, kansen te registreren, op waarde gebaseerde verkoopcampagnes uit te voeren en deals te sluiten.
  • Beloningen die de winstgevendheid van partners versnellen en vergroten. Accelerate onthult CrowdCard, een primeur op het gebied van cyberbeveiliging, waarbij individuele verkoop- en solution engineering-professionals cashback-beloningen verdienen op een CrowdStrike-debetkaart met het merk CrowdStrike.
  • "Cybersecurity bevindt zich op een keerpunt, en het partnerecosysteem is daarin niet anders", zegt Daniel Bernard, chief business officer bij CrowdStrike. "Ons nieuwe Accelerate-programma opent de deur voor partners van alle soorten om hun CrowdStrike-activiteiten te superchargen - horizontaal over het Falcon-platform - en verticaal in de diepte van onze oplossingsmogelijkheden. Nieuwe opleidingsformats, nieuwe verkooptools en nieuwe beloningen zijn slechts een paar van de investeringen die we doen om de norm te stellen voor het cyberbeveiligingsecosysteem. Onze focus is onverminderd: partners centraal stellen in de strijd om tegenstanders te verslaan - en samen inbreuken te stoppen."

2.Het nieuwe CrowdStrike Marketplace verandert de consumptie van cybersecurity met security ecosysteem van wereldklasse

  • Het bedrijf heeft CrowdStrike Marketplace onthuld, een one-stop bestemming voor het ecosysteem van CrowdStrike-compatibele beveiligingsproducten. CrowdStrike Falcon-klanten kunnen complementaire, best-of-breed beveiligingsoplossingen ontdekken, uitproberen en aanschaffen van gevestigde marktleiders en de populairste disruptors van dit moment.
  • CrowdStrike Marketplace start met een eerste reeks producten van derden en zal na verloop van tijd worden uitgebreid. Tot de eerste leden van de CrowdStrike Marketplace behoren Armis, Claroty, Elevate Security, ExtraHop, Google VirusTotal, Lookout, JumpCloud, Okta, Tines en X-Analytics.
  • De CrowdStrike Marketplace omvat ook een nieuw CrowdCredits stimuleringsprogramma waarmee geselecteerde klanten producten van de Marketplace kunnen kopen tegen een aanzienlijke korting. Als gevolg hiervan kunnen CrowdStrike klanten hun uitgaven consolideren, risico's van tool silo's en complexiteit stapelen verminderen, terwijl ze hun investering in het Falcon platform maximaliseren om moderne tegenstanders tegen te houden.
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V5

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!