Witold Kepinski - 20 september 2023

SAS geeft nieuwe impuls aan partnerstrategie

SAS, speler in AI en analytics, wil de positie van zijn partners verstevigen om groei en innovatie te stimuleren en klanten meer mogelijkheden te bieden.

SAS geeft nieuwe impuls aan partnerstrategie image

SAS brengt zijn partnerprogramma naar een hoger niveau met baanbrekende veranderingen die zowel voor klanten als partners veelbelovend zijn. “Strategische partnerships zijn dé manier om met onze gezamenlijke expertise en klantenconnecties waarde toe te voegen,” zegt Gavin Day, Executive Vice President in the Office of the CEO bij SAS “De kennis, vaardigheden en capaciteiten van onze partners versterken onze AI en analytics toepassingen en zorgen voor betere resultaten bij onze klanten.”

Data met AI
SAS werkt met verschillende industriepartners aan nieuwe oplossingen met opkomende technologieën gericht op AI.

De AI- en beslissingsmogelijkheden van SAS Viya zijn nu beschikbaar in de Snowflake Data Cloud met Snowpark Container Services (private preview). Deze krachtige integratie biedt gebruikers het beste van beide partners zonder dat het nodig is om gegevens tussen platformen uit te wisselen. De combinatie van het toonaangevende AI- en analyticsplatform van SAS met de veilige en flexibele processing engine van Snowflake, zorgt voor snellere inzichten met minder risico en maximaal resultaat tijdens de gehele analytics levenscyclus.

SAS Health is een nieuwe cloud-native branchespecifieke oplossing die gebruikmaakt van SingleStore. De nieuwe AI- en analytics-oplossing SAS Health biedt zorgverleners, -verzekeraars en openbare gezondheidsinstanties de flexibiliteit en snelheid om innovatie in de zorg te stimuleren en de patiëntervaringen en gezondheidsresultaten te verbeteren. 

Intel

Intel en SAS blijven samenwerken om 's werelds meest geavanceerde AI- en analyticsplatform aan te bieden op Intels nieuwe 4e generatie Xeon-processors. Dankzij de integratie van SAS-analytics met Intel hardware en software, kunnen klanten de unieke functies van de Xeon Processor Family gebruiken om de prestaties te verbeteren en de operationele kosten te verlagen. Intel ondersteunt ook belangrijke initiatieven en evenementen zoals de jaarlijkse SAS Hackathon, SAS Innovate on Tour en SAS Explore.

“Deze interacties met onze klanten geven ons waardevol inzicht in hoe we hen nu én in de toekomst kunnen ondersteunen", zegt Teck Joo Goh, Senior Director of Global AI and Analytics Accounts bij Intel. "Ons decennialange partnership bewijst hoe onze samenwerking geweldige dingen mogelijk maakt voor ons en onze klanten.”

SAS heeft tot slot een mondiale overeenkomst getekend om van TD SYNNEX, distributeur en aggregator van oplossingen voor het IT-ecosysteem, de belangrijkste mondiale distributeur voor partners van SAS-oplossingen te maken, zoals de suite van AI- en analysesoftware van het Viya cloudplatform.

IGEL - Cloud Expo BN BW start 27-11/7-12 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!