Martijn Kregting - 20 september 2023

Axians: strategisch partnerschap met Veesion voor real-time winkeldiefstal detectie

Axians gaat een nieuw partnerschap aan met het Franse Veesion. De strategische samenwerking maakt het Axians mogelijk om oplossingen te leveren voor realtime detectie van winkeldiefstal. Axians is het merk van VINCI Energies voor ICT-oplossingen en -diensten. Veesion is een leverancier van technologieën voor real-time winkeldiefstal detectie.

Axians: strategisch partnerschap met Veesion voor real-time winkeldiefstal detectie image

Het partnerschap moet Axians’ portfolio voor retailers completer maken. “Door de integratie van Veesion-technologie met onze software-oplossingen zijn we beter in staat om retailers optimaal te ondersteunen bij het automatiseren van processen op de winkelvloer”, aldus Robert Riedstra, business unit manager bij Axians.

Aanpak winkeldiefstal

Het partnerschap stelt de retail-klanten van Axians volgens beide partijen in staat om met behulp van technologie van Veesion om effectief winkeldiefstal tegen te gaan. Uitgerust met wat Axians ‘state-of-the-art oplossingen’ van Veesion noemt, wil de IT-aanbieder winkeldiefstal bij afnemers met tenminste 60 procent te verminderen. Dit brengt allereerst de financiële verliezen voor retailers drastisch terug. Daarnaast verbetert het de algehele winkelervaring voor klanten, meent Riedstra. “De technologie van Veesion draagt bij aan een veilige winkelomgeving.”

Axians stelt uit te kijken naar een succesvolle samenwerking met Veesion en is vastbesloten samen bij te dragen aan een veiligere en winstgevendere winkelomgeving voor retailers. “We hebben een breed scala aan oplossingen voor de branche”, stelt Riedstra. “Dat we de retailer naast onze replenishment oplossing repleniQ en ons kwaliteit management systeem Bizzscore, nu ook een oplossing voor winkeldiefstal detectie kunnen bieden, is een groot voordeel voor hen.”

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!