Witold Kepinski - 21 september 2023

ConnectWise kondigt integraties met Microsoft aan

ConnectWise meldt dat ConnectWise MDR zal worden geïntegreerd met Microsoft's op het midden- en kleinbedrijf gerichte beveiliging oplossingen. Deze samenwerking maakt een versterkt cyberbeveiligingsbeheer mogelijk voor bedrijven over de hele wereld, door de integratie van ConnectWise MDR en Microsoft Defender for Business standalone en als onderdeel van Microsoft 365 Business Premium.

ConnectWise kondigt integraties met Microsoft aan image

ConnectWise MDR met Microsoft Defender for Business zal ten goede komen aan Managed Service Providers (MSP's) van elke omvang die zich richten op het opschalen van hun bedrijfsactiviteiten met een kosteneffectieve en krachtige cyberbeveiligingsoplossing, binnen veilige en efficiënte omgevingen. MSP's kunnen nu deze uitgebreide, op maat gemaakte cyberbeveiligings- en zakelijke oplossingen op bedrijfsniveau leveren aan kleine en middelgrote bedrijven (MKB) over de hele wereld. Deze MKB-bedrijven omvatten en voeden een groot aantal industrieën, aldus ConnectWise.

ConnectWise MDR met Microsoft Defender for Business is via ConnectWise beschikbaar voor aanbieders van technologieoplossingen. Met deze nieuwe integratie van ConnectWise krijgen TSP's en MSP's cyberbeveiligingsoplossingen op bedrijfsniveau, zoals het in realtime detecteren van en reageren op bedreigingen van klanten, het beschermen van klanteindpunten tegen beveiligingsbedreigingen, minder afhankelijkheid van eenvoudig te omzeilen preventieve tools en beveiligingsoperaties center (SOC) teamondersteuning met gecertificeerde beveiligingsanalisten. Dankzij deze mogelijkheden kunnen TSP's en MSP's wereldwijd op een kosteneffectieve manier schaalbare beveiligingsoplossingen van ondernemingskwaliteit leveren met geavanceerde informatie over bedreigingen.

Belangrijkste voordelen voor TSP's/MSP's die ConnectWise MDR gebruiken met Microsoft Defender for Business:

  1. De vertrouwde en uitgebreide cyberbeveiligingsoplossing van Microsoft, Microsoft Defender for Business, die platformonafhankelijke eindpuntbescherming en EDR op bedrijfsniveau naar het MKB brengt, is geïntegreerd in ConnectWise MDR voor een holistische benadering van cyberbeveiliging
  2. 24 x 365 speciale teamondersteuning voor het Security Operations Center (SOC), geleverd door zeer bekwame beveiligingsanalisten, geautomatiseerde detectie van bedreigingen, 24 x 365 monitoring door experts, snelle reactie op incidenten gerangschikt als de beste in zijn klasse en een team van meer dan 200 experts
  3. ConnectWise CRU – Gecombineerde kracht van de bedreigingsinformatie van Microsoft samen met ConnectWise Cyber ​​Research Unit (CRU), die zich richt op het opsporen van bedreigingen die specifiek zijn voor MSP's en het MKB
  4. Naadloze integratie in het ConnectWise-platform, wat zorgt voor gestroomlijnde IT-beheerprocessen en grotere efficiëntie

Volgens een recent onderzoek van Forrester, in opdracht van Microsoft, ziet 85% van de MSP's beveiliging als een groeigebied, en geeft 64% van het MKB er de voorkeur aan om cyberbeveiligingsoplossingen aan te schaffen als een pakket dat aan al hun eisen voldoet. Uit aanvullend eigen onderzoek naar cyberbeveiliging en het MKB bleek dat 94% van de kleine en middelgrote bedrijven zou overwegen om naar een nieuwe aanbieder over te stappen als er een uitgebreidere beveiligingsoplossing zou worden aangeboden. Hierdoor komt deze samenwerking op het juiste moment en wordt het een kans voor TSP's om de concurrentie te verslaan.

EVP & GM, Cybersecurity bij ConnectWise, Raffael Marty, bespreekt de toewijding van het bedrijf aan MSP's: “Onze missie is om leveranciers van IT-oplossingen te voorzien van ongeëvenaarde software, diensten en community om hun meest ambitieuze visie op succes te verwezenlijken. Onze integratie met Microsoft versterkt onze gedeelde visie om bedrijven te helpen, zodat ze kunnen gedijen in omgevingen met beperkte middelen.”

Raffael Marty voegt hieraan toe: “Met de hulp van onze geïntegreerde beveiligingsoplossingen, geavanceerde beheertools en deskundige SOC- en MDR-diensten helpen we organisaties hun volledige potentieel te realiseren. We streven ernaar om TSP's te voorzien van nieuwe oplossingen waarmee ze hun aanbod kunnen differentiëren en concurrentievoordelen kunnen behalen, en met een focus op die oplossingen die MSP's van elke omvang verder in staat stellen om elk jaar uit te blinken in het bedienen van een groter aantal MKB-klanten."

In navolging van dit sentiment stellen Rob Lefferts, CVP, Microsoft Defender en Microsoft Sentinel Engineering: "De integratie met ConnectWise vertegenwoordigt onze gedeelde toewijding om managed service providers te ondersteunen. Deze samenwerking heeft tot doel de veiligheid voor MKB-klanten te verbeteren, de winstgevendheid van partners te vergroten en de kosten te verlagen door geïntegreerde oplossingen."

SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!