Witold Kepinski - 26 september 2023

Getronics en SOWEDO bieden met WEM No Code Cloud oplossing

Getronics biedt een No Code Cloud oplossing aan met het No-Code Development platform WEM.

Getronics en SOWEDO bieden met WEM No Code Cloud oplossing image

Met dit platform kunnen bedrijven sneller digitaal transformeren met een veel lagere TCO door gebruik te maken van dit zeer schaalbare, veilige en agnostische platform, aldus Getronics.

Getronics gelooft in het potentieel van deze oplossing en is een partnerschap aangegaan met SOWEDO. Zij zijn al ruim 6 jaar partner van WEM en bedienen met een hun team van modelleurs grote en kleine bedrijven waarbij zij diverse systemen hebben ontwikkeld voor of samen met de klant die zowel nationaal als internationaal opereren.

Getronics en SOWEDO streven ernaar om hun klanten de meest complete oplossingen te bieden. Ze begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft, en daarom zetten ze zich in om (maatwerk)oplossingen te leveren die voldoen aan de specifieke eisen van elke klant. De experts die voor hun werken weten precies hoe ze technologie kunnen integreren met bedrijfsprocessen om maximale efficiëntie en productiviteit te bereiken. Ze nemen de tijd om grondig onderzoek te doen naar de behoeften van hun klanten, zodat ze oplossingen kunnen aandragen die in lijn zijn met de doelstellingen en budgetten van de klant.

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!