Witold Kepinski - 26 september 2023

Nomineer nu voor Cloud Distributor of the Year 2023!

Nomineer nu in de categorie Cloud Distributor of the Year voor de Dutch IT Channel Awards, het grootste jaarlijkse, exclusieve IT-netwerkevenement in Nederland. Deze prestigieuze prijzen worden uitgereikt in 24 categorieën, waarbij erkenning wordt gegeven aan uitmuntendheid op het gebied van opvallende business cases, inspirerend leiderschap en de implementatie van de nieuwste technologieën. Protinus is Main Event Partner van de Dutch IT Channel Awards 2023.

Nomineer nu voor Cloud Distributor of the Year 2023! image

De Dutch IT Channel Awards is de jaarlijkse prijsuitreiking voor de beste IT-bedrijven en personen in Nederland. De awards worden uitgereikt in 24 categorieën, waaronder de Cloud Distributor of the Year. Nomineer nu!

Wat is een Cloud Distributor?

Een Cloud Distributor is een bedrijf dat cloud-infrastructuur en -diensten levert aan andere bedrijven, waaronder cloud vendors, resellers en MSP's. Cloud Distributors bieden een breed scala aan diensten, waaronder:

 • Distributie van cloud-producten en -diensten
 • Ondersteuning en begeleiding van cloud-implementaties
 • Training en certificering van cloud-professionals

Waarom nomineren?

Een nominatie voor de Dutch IT Channel Awards is een geweldige manier om de prestaties van je Cloud Distributor te erkennen en te promoten. Nomineerden krijgen ook gratis toegang tot het Dutch IT Channel Awards Gala, een groots feestelijk IT-netwerkevent.

Hoe nomineren?

Nomineren kan tot 20 oktober 2023 via de website van de Dutch IT Channel Awards. Bij je nominatie moet je een motivatiebrief indienen waarin je uitlegt waarom je Cloud Distributor in aanmerking komt voor de award.

Genomineerden krijgen gratis toegang

Alle genomineerden voor de Dutch IT Channel Awards krijgen gratis toegang tot het gala op 14 maart 2024 in Studio21 Hilversum. Het gala is een groots feestelijk IT-netwerkevent waar je collega's, partners en klanten kunt ontmoeten.

Reserveer meer plekken of tafels

Nomineerden kunnen ook meer plekken of tafels reserveren voor het gala. Dit is een geweldige manier om je Cloud Distributor te promoten en om je relaties te versterken.

Nomineer nu!

Nomineren voor de Dutch IT Channel Awards is een geweldige manier om de prestaties van je Cloud Distributor te erkennen en te promoten. Doe het vandaag nog!

Specifieke tips voor het nomineren voor Cloud Distributor of the Year:

 • Benadruk de toegevoegde waarde die je Cloud Distributor biedt aan haar klanten en partners.
 • Maak duidelijk hoe je Cloud Distributor zich onderscheidt van de concurrentie.
 • Onderbouw je claims met concrete voorbeelden en data.

Voorbeelden van toegevoegde waarde die Cloud Distributors kunnen bieden:

 • Innovatieve oplossingen
 • Klantgerichte dienstverlening
 • Betrouwbaarheid en expertise
 • Duurzame inzet voor de IT-sector

Voorbeelden van hoe Cloud Distributors zich kunnen onderscheiden van de concurrentie:

 • Specialisatie in een bepaalde technologie of branche
 • Focus op maatwerkoplossingen
 • Uitstekende relaties met leveranciers
 • Sterke focus op training en certificering van medewerkers

Door deze tips te volgen, vergroot je de kans dat je Cloud Distributor genomineerd wordt voor de Dutch IT Channel Awards in de categorie Cloud Distributor of the Year.

Hieronder zijn enkele specifieke voorbeelden van hoe Cloud Distributors zich kunnen onderscheiden van de concurrentie:

 • Specialisatie in een bepaalde technologie of branche. Een Cloud Distributor kan zich bijvoorbeeld specialiseren in cloud computing voor de gezondheidszorg of voor het onderwijs.
 • Focus op maatwerkoplossingen.Een Cloud Distributor kan zich onderscheiden door maatwerkoplossingen te bieden die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van klanten en partners.
 • Uitstekende relaties met leveranciers. Een Cloud Distributor kan zich onderscheiden door uitstekende relaties te onderhouden met leveranciers, waardoor ze sneller toegang hebben tot de nieuwste technologieën en diensten.
 • Sterke focus op training en certificering van medewerkers.Een Cloud Distributor kan zich onderscheiden door een sterke focus te hebben op training en certificering van medewerkers, zodat ze klanten en partners de beste service kunnen bieden.

Door deze tips te volgen, kun je je Cloud Distributor helpen om te winnen in de categorie Cloud Distributor of the Year.

Nomineer nu!

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!