Wouter Hoeffnagel - 27 september 2023

Amir Ellenbogen benoemd tot Channel Manager Benelux bij Jamf

Jamf, een speler in Apple Enterprise Management, benoemt Amir Ellenbogen tot Channel Manager Benelux. Ellenbogen wordt verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van Jamf’s duurzame partnerecosysteem en het ondersteunen van de partners bij hun Apple-projecten bij klanten.

Amir Ellenbogen benoemd tot Channel Manager Benelux bij Jamf image

Ellenbogen werkte hiervoor 9 jaar bij Palo Alto, waar hij verantwoordelijk was voor het adviseren en ondersteunen van grote bedrijven om hun belangrijke assets te beveiligen en security operations te automatiseren. Daarvoor heeft hij verschillende functies vervuld binnen Palo Alto, onder andere als Distribution Channel Manager in verschillende internationale regio’s.

'Consistent device management is een absolute voorwaarde'

“Steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen die Apple biedt, zoals de gebruiksvriendelijkheid en de uitstekende security. Daarbij komt dat steeds meer medewerkers verwachten dat ze kunnen werken met dezelfde technologie die ze gewend zijn van studie of thuis. Om Apple devices echter op een goede en veilige manier binnen organisaties te gebruiken, is makkelijk en consistent device management een absolute voorwaarde. Ik ben erg onder de indruk van de oplossingen en innovatie van Jamf op dit gebied. Hiernaast spreekt de open cultuur van Jamf mij erg aan. Mijn doel bij Jamf is om een sterk partnerecosysteem te bouwen en onze partners in de Benelux te helpen om hun klanten zo succesvol en veilig mogelijk te laten zijn met Apple producten. Dat vraagt om nauwe samenwerking tussen Jamf, onze partners en de klanten. Ik ga me er volledig voor inzetten om het aantal partners verder uit te breiden en te luisteren naar wat zij nodig hebben”, zegt Ellenbogen.

“We zijn erg blij met de komst van Amir om ons partnerecosysteem verder te versterken en te vergroten. Gezien zijn ervaring bij Palo Alto zijn we overtuigd dat Amir de juiste persoon is om dit doel te verwezenlijken”, zegt Wouter Goed, Senior Country Manager Benelux. “De benoeming van Amir onderstreept opnieuw dat we veel groeipotentieel zien in de Benelux-markt en dat de markt vraagt om oplossingen waarmee ze Apple echt optimaal kunnen inzetten. Daarbij vullen we wat Apple biedt aan met wat organisaties nodig hebben om succesvol te kunnen zijn met Apple.”

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!