Wouter Hoeffnagel - 27 september 2023

Eleven Software Development en Opserve sluiten zich aan bij Luminis

Eleven Software Development en Opserve uit Rijswijk zetten hun activiteiten voort als onderdeel van IT-consultingbedrijf Luminis. De aansluiting bij Luminis biedt Eleven en Opserve de kans om hun groeiambities verder vorm te geven.

Eleven Software Development en Opserve sluiten zich aan bij Luminis image

Eleven realiseert sinds 2009 software voor haar klanten, waarbij het de focus legt op het aangaan van langdurige relaties. Opserve verzorgt het beheer en de monitoring van Linux servers en regelt migratie van applicaties naar de cloud. Luminis werd in 2002 opgericht en helpt organisaties innoveren met slimme oplossingen op gebied van cloud en data.

'Slagkracht vergroten'

Don Olsthoorn, Commercieel Directeur Eleven en Opserve: “Met deze samenwerking hebben we toegang tot meer kennis en expertise en zorgt de synergie voor het vergroten van onze slagkracht. We kunnen hiermee nog beter inspelen op uitdagingen in projecten en zijn in staat om vanuit een breder perspectief de business van klanten te versnellen.”

Klanten van Eleven worden door vaste teams ondersteund die vanuit vakmanschap en klantkennis proactief van waarde zijn. Niet alleen ontwikkelt Eleven software voor haar klanten, ze ontzorgt ook door het server management op zich te nemen en migraties van applicaties naar de cloud via zusterorganisatie Opserve. Iets wat wij met Luminis Cloud Services (LCS) klanten al aanbieden en waar Opserve een versterkende rol in gaat spelen.

Ronald Voets, Managing Director Luminis: “Eleven en Opserve zijn prachtige bedrijven die net als Luminis als doel hebben om zo snel mogelijk waarde toe te voegen voor haar klanten. Het managementteam van Eleven en Opserve was op zoek naar versterking van hun organisatie om verdere groei mogelijk te maken. Binnen Luminis is daar alle ruimte voor en samen gaan we die groeiambities waarmaken.”

Eleven en Opserve blijven vanuit bestaand kantoor actief

Eleven en Opserve medewerkers blijven vanuit het huidige kantoor in Rijswijk werkzaam voor hun klanten. Deze ontwikkeling biedt tevens de kans naar het klantenbestand van zowel Luminis als Eleven te kijken om de expertise en kennis van de organisaties bij zowel huidige als nieuwe klanten samen in te zetten.

Luminis is onderdeel van Yuma, een nieuwe speler op het gebied van digitale transformatie. Yuma combineert een mensgerichte aanpak met een hands-on mentaliteit en best-in-class expertise. Met de samenvoeging met Luminis worden Eleven en Opserve ook onderdeel van Yuma. Pascal Laffineur, CEO Yuma: “Eleven en Opserve zullen, via Luminis, de ambitie en strategie van Yuma versterken om best-in-class expertise te bieden bij digitale transformaties. Door het aangaan van langdurige relaties met hun klanten in vaste teams zijn zij een mooie toevoeging aan de bedrijven binnen de Yuma groep."

Op de foto v.l.n.r.: Carlo Vollebregt - Directeur Technologie, Don Olsthoorn – Commercieel Directeur, Teeuwis Hillebrand – Operationeel Directeur

Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5
Infopulse BN 13-06-2024 tm 20-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!