Witold Kepinski - 28 september 2023

NetApp start Partner Sphere-Partner programma

NetApp, een wereldwijd cloudgedreven, datacentrisch softwarebedrijf, kondigt de lancering aan van zijn Partner Sphere-Partner programma. Dit programma versterkt NetApp’s Partner-First cultuur die een netwerk van samenwerking en innovatie creëert om een groter marktaandeel te veroveren, door flash-inkomsten te vergroten, cloudadoptie te versnellen en partneroplossingen en -diensten te benutten.

NetApp start Partner Sphere-Partner programma image

Partner Sphere biedt een uniform engagementmodel waarbij partners naadloos kunnen schakelen tussen sell-to, sell-through en sell-with salesstrategieën. Hierdoor kunnen zij klantgerichte resultaten genereren, hun inkomsten versnellen en de concurrentie achter zich laten.

"Wij zien de samenwerking met onze partners als iets krachtigs en met het Partner Sphere-programma herdefinieert NetApp die samenwerking. Zo kunnen we echt concurrentievoordeel creëren en opmerkelijke bedrijfsresultaten behalen voor zowel onze partners als klanten", zegt Britta Günther, Channel Sales Manager Nederland bij NetApp. "Onze nieuwe engagementmodel en tieringsysteem stimuleren en versnellen het succes van onze partners in flash en cloud met wederzijdse waarde. Dit neemt toe naarmate partners hoger in het programma komen."

NetApp is van mening dat partnergedreven services een onderscheidend element zijn van Partner Sphere. Het programma biedt 11 Services Certified-tracks en 19 Solution Competencies, afgestemd op 3 belangrijke aandachtsgebieden die ervoor zorgen dat partners hun dienstenportfolio kunnen uitbreiden en vertrouwde adviseurs voor hun klanten worden. Zo creëren partners meer waarde en versnellen ze de omzetgroei door middel van voortdurende service contracten.

"SLTN vindt het geweldig om deel uit te maken van het NetApp Partner Sphere-programma. Het is niet zomaar een partnerschap; het is een gezamenlijke reis naar innovatie en succes. Samen maken we bedrijven sterker met geavanceerde oplossingen en bouwen we aan een betere digitale toekomst." Aldus Mark Beatty, Manager Alliances bij SLTN. "NetApps Partner Sphere-programma is een game-changer voor zowel onze partners als klanten. Het is een bewijs van onze toewijding aan het leveren van uitzonderlijke waarde. Met verbeterde resources, expertise en samenwerking maken we de weg vrij voor innovatie en ongeëvenaarde klanttevredenheid. Samen zetten we mogelijkheden om in realiteit."

NetApp blijft samenwerken met zijn netwerk van partners om het succes van klanten en het bereik in de markt te vergroten en toekomstige zakelijke opportunity's uit te breiden door middel van productontwikkelingen.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V5

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!