Witold Kepinski - 29 september 2023

Ebicus en Findock werken nauwer samen

Findock, een Customer Payment Management-oplossing gebouwd op het Salesforce-platform, en Ebicus, een MSP-partner voor Salesforce in de Benelux, hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend.

Ebicus en Findock werken nauwer samen image

“Onze klanten vormen de kern van wat we doen” zegt Ton van der Meer, CCO Salesforce bij Ebicus op LinkedIn:  “Het succes van klanten houdt niet op bij het voltooien van de initiële implementatie. Eigenlijk begint het klantensucces direct na de implementatie; vandaar onze sterke focus op de drie belangrijkste categorieën van onze Managed Services voor Salesforce: Continuïteit, Kostenreductie en Continue Innovatie”

Voor een groot aantal non-profitklanten zorgde Ebicus voor succesvolle implementaties van het Salesforce Non Profit Success Pack (NPSP), vaak nauw geïntegreerd met Findock. Naast het leveren van doorlopende langetermijndiensten aan deze klanten, allemaal met de nadruk op het optimaal benutten van de investering in Salesforce en Findock en het stimuleren van klantsucces, na de implementatie.

Ebicus is een Salesforce-consultingpartner, maar ook de eerste partner in deze regio die het Managed Services Provider (MSP)-programma voor Salesforce omarmt.

Zowel Findock als Ebicus creëren levenslange partnerschappen met klanten door te luisteren, te leren en zich te concentreren op wederzijds succes en groei. Van der Meer: “We zijn daarom verheugd om onze relatie met Findock te versterken door deze samenwerkingsovereenkomst te ondertekenen en ons te concentreren op de successen van onze wederzijdse klanten. En trots dat we ook de eerste MSP-partner voor Findock zijn!”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!