Witold Kepinski - 30 september 2023

Erik Farine en Kora Kemp starten met De Smarketeer

Twee experts binnen hun vakgebied, Erik Farine (oprichter van Damavik) en Kora Kemp (oprichter van Contentplace.nl), met trots de lancering aan van hun gezamenlijke onderneming, "De Smarketeer." Met een gecombineerde ervaring van meer dan 25 jaar in het veld van marketing, sales en strategisch leiderschap zijn Erik en Kora vastbesloten om de manier waarop organisaties hun marketing- en salesinspanningen benaderen te revolutioneren.

Erik Farine en Kora Kemp starten met De Smarketeer image

Wat is Smarketing?

Smarketing is de samenvoeging van "sales" en "marketing" en vertegenwoordigt een holistische benadering van bedrijfsgroei. In een tijdperk waarin klantbetrokkenheid en merkloyaliteit van het grootste belang zijn, heeft Smarketing tot doel de inspanningen van de verkoop- en marketingteams af te stemmen om een naadloze en klantgerichte ervaring te creëren. Door silo's te doorbreken en samenwerking tussen deze traditioneel gescheiden afdelingen te bevorderen, kunnen organisaties een grotere efficiëntie bereiken en de omzet effectiever stimuleren.

Erik Farine, oprichter van Damavik: "Ik ben verheugd om samen met Kora Kemp "De Smarketeer" te lanceren. Onze gecombineerde ervaring en expertise stellen ons in staat om organisaties te ondersteunen bij het navigeren in het complexe landschap van moderne marketing en sales. Smarketing is de toekomst, en we zijn er klaar voor om organisaties te helpen hun groeipotentieel te maximaliseren door deze innovatieve benadering te omarmen."

Kora Kemp, oprichter van Contentplace.nl, voegt toe: "Bij Contentplace.nl hebben we altijd gestreefd naar het leveren van hoogwaardige content die de doelgroep aantrekt en betrekt. Door samen te werken met Erik en Damavik kunnen we nu een bredere reikwijdte bieden en organisaties helpen om (content)marketing en verkoopinspanningen naadloos te integreren. We kijken ernaar uit om met "De Smarketeer" merken te helpen groeien en gedijen."

"De Smarketeer" biedt een uitgebreid scala aan diensten, waaronder strategisch advies, contentmarketing, leadgeneratie en het opzetten van geïntegreerde marketing- en verkoopprocessen. Daarnaast biedt De Smarketeer interessante workshops en trainingen. Zij doen dit in samenwerking met met gerenommeerde experts, zoals Lotte Lobé van Topsales Amsterdam voor de salestrainingen en Carlijn Postma voor de workshops over Binge Marketing.
Erik en Kora kijken ernaar uit om samen te werken met organisaties van alle groottes en industrieën om hen te helpen hun marketing- en verkoopdoelen te bereiken.

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
BN en BW Anderswerken 15-05-2024 tm 31-05-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!