Witold Kepinski - 30 september 2023

Samsung opent nieuwe Experience Store in Leidschendam

Samsung opende op 29 september een nieuwe Experience Store in de Westfield Mall of the Netherlands te Leidschendam. Het is de derde Samsung Experience Store in Nederland en de opening volgt kort op die van Utrecht in 2019 en Breda in 2022.

Samsung opent nieuwe Experience Store in Leidschendam image

“Een hands-on ervaring blijft belangrijk bij een aankoop, ongeacht of de aankoop online of in de winkel gebeurt,” zegt Willem Visser, VP Mobile eXperience divisie van Samsung Benelux. “In de Experience Store kun je ervaren hoe het ecosysteem van Galaxy-apparaten naadloos samenwerkt om het leven van gebruikers leuker en makkelijker te maken. De Experience Store is een echte belevenis en iedereen, van alle generaties, is welkom.”

SmartThings Room

De nieuwe Samsung Experience Store is uitgerust met een speciale SmartThings Room. Tijdens de openingsfase van de winkel krijgen bezoekers in deze ruimte een voorproefje van de unieke ervaring die hier geboden zal worden. Specifiek om te ontdekken hoe niet alleen de mobiele producten, maar ook de huishoudelijke apparaten van Samsung die verbinding maken met de SmartThings App. Ze geven suggesties voor een energiezuiniger huishouden en laten de gebruiker zien hoe hij zijn leven makkelijker kan inrichten. Ook worden er tips gegeven over hoe je efficiënter vanuit huis kunt werken.

In de SmartThings Room worden de virtuele en de fysieke wereld samengevoegd en het resultaat is een meeslepende ervaring: aan de hand van herkenbare video’s die het alledaagse leven weergeven en de fysieke Samsung-apparaten, ontdekt de bezoeker de voordelen van ‘connectivity’.

Lees meer hier.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!