Witold Kepinski - 03 oktober 2023

Infosys en Microsoft werken nauwer samen rond generatieve AI

Infosys, speler op het gebied van digitale diensten en advies van de volgende generatie, heeft aangekondigd dat het samenwerkt met Microsoft om gezamenlijk oplossingen te ontwikkelen die gebruikmaken van Infosys Topaz , Azure OpenAI Service en Azure Cognitive Services .

Infosys en Microsoft werken nauwer samen rond generatieve AI image

Beide organisaties brengen hun respectievelijke mogelijkheden op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI) samen om bedrijfsfuncties te verbeteren met op AI gebaseerde oplossingen in meerdere sectoren. De geïntegreerde oplossingen zullen de snelle democratisering van data en intelligentie versnellen, waardoor bedrijven de productiviteit kunnen verhogen en nieuwe omzetgroei kunnen stimuleren, aldus de twee partners

Generatieve AI heeft nieuwe wegen geopend voor AI-toepassingen en belangrijke bedrijfsfuncties in alle sectoren, en Infosys levert diensten, raamwerken, oplossingen en platforms in meerdere toepassingsgebieden, zoals semantisch zoeken, samenvatten van documenten, transformatie van contactcentra en ontwikkeling van door AI ondersteunde software. levenscyclus (SDLC) en creatie van marketingcontent. Infosys hielp bijvoorbeeld een bedrijf in de financiële dienstverlening bij het implementeren van een op AI gebaseerde oplossing om documentsamenvattingen te genereren en semantische zoekmogelijkheden te bieden met behulp van generatieve AI. Dit resulteerde in een geautomatiseerde organisatie van documenten, wat de inspanningen aanzienlijk verminderde en de productiviteit van hun financiële adviseurs verbeterde.

Door de samenwerking met Microsoft gebruikt Infosys Topaz Azure OpenAI Service en Azure Cognitive Services om zijn mogelijkheden uit te breiden, om zakelijke klanten te helpen bij de overstap van digitale naar AI-oplossingen. De geïntegreerde oplossingen zullen de operationele efficiëntie van klanten vergroten, de doorlooptijd verkorten, toekomstbestendige investeringen opleveren en nieuwe bedrijfsmodellen openen.

Balakrishna DR (Bali), Executive Vice President en Global Head – AI and Automation, Application Development & Maintenance, Infosys, zegt: “Infosys Topaz biedt bedrijven verbeterde operationele efficiëntie en een kortere time-to-market voor het lanceren van nieuwe producten en diensten. Het convergeert de kracht van Infosys Cobalt en data-analyse naar AI-aangedreven bedrijven en levert cognitieve oplossingen en intuïtieve ervaringen die de groei nieuw leven inblazen. Door onze strategische samenwerking met Microsoft zullen we het voortouw blijven nemen in de generatieve AI-revolutie, waarbij we bedrijven helpen het menselijk potentieel te versterken en hun volgende stap te zetten richting AI-first-ondernemingen.”

Nicole Dezen, Chief Partner Officer, Microsoft Corp: “We zijn verheugd onze samenwerking met Infosys uit te breiden om innovatieve oplossingen te leveren, gebruikmakend van Azure OpenAI Service en Azure Cognitive Services, die klanten zullen helpen nieuwe bedrijfsmodellen te ontwikkelen en nieuwe inkomsten te realiseren. stromen. Door de kracht van generatieve AI te benutten, zal Infosys klanten helpen de groei en innovatie te versnellen.”

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!