Witold Kepinski - 03 oktober 2023

Orquesta haalt 800.000 euro op aan pre-seed financiering

Start-up Orquesta haalt 800.000 euro op aan pre-seed financiering. De financieringsronde wordt geleid door Curiosity VC met Adriaan Mol's investeringskantoor Spacetime als co-lead. Daarnaast namen Golden Egg Check Capital en diverse angel investors zoals Koen Köppen (Mollie), Milan Daniels en Max Klijnstra (Otrium) en Arjé Cahn (Bloomreach) deel.

Orquesta haalt 800.000 euro op aan pre-seed financiering image

Orquesta werd in 2022 opgericht door Sohrab Hosseini en Anthony Diaz. Het stelt bedrijven in staat hun producten naadloos te integreren en te bedienen met behulp van de mogelijkheden van Large Language Models via een uniform samenwerkingsplatform.

Het platform centraliseert promptbeheer, stroomlijnt experimenten, verzamelt feedback en biedt realtime inzicht in prestaties en kosten. Het is compatibel met alle grote aanbieders van Large Language Models en garandeert transparantie en schaalbaarheid in Large Language Model Operations (LLM Ops), wat uiteindelijk leidt tot kortere releasecycli voor klanten en lagere kosten voor zowel experimenten als productieomgevingen.

“De versnelde ontwikkeling van nieuwe AI-functionaliteiten leidt bij onze klanten tot een grotere fragmentatie, complexiteit en behoefte aan snelheid binnen het technologielandschap. Dit voorkomt dat het toch al schaarse talent van onze opdrachtgevers zich kan richten op strategisch werk en groei. Met één LLM-gateway, inclusief alle benodigde tools, is Orquesta hun partner om concurrerend te blijven.” zegt Sohrab Hosseini, medeoprichter van Orquesta. “We zijn erg enthousiast over de focus en multidisciplinaire ervaring van de verschillende VC’s en Angels die ons ambitieniveau matchen en ondersteunen.”

Herman Kienhuis, managing partner van Curiosity VC: “De beschikbaarheid van Large Language Models (LLM’s) biedt enorme kansen. Met Orquesta hebben Sohrab en Anthony een no-code platform ontwikkeld waarmee bedrijven op eenvoudige wijze complexe prompts kunnen configureren, testen en beheren. verschillende LLM’s, die voorop lopen in de markt om bedrijven te helpen bij de toepassing van deze nieuwe generatieve AI-technologieën.”

“Vanwege de versnelling van AI-mogelijkheden en adoptie verwachten we dat het landschap van LLM-aanbieders en -modellen exponentieel zal groeien. Orquesta heeft een best-in-class no-code platform gebouwd waarmee engineers zich kunnen concentreren op hun eigen product en de releasecycli kunnen verkorten in plaats van het beheer van LLM-integraties, configuraties en regels”, zegt Adriaan Mol, oprichter van Mollie, Messagebird en Spacetime.

Lees meer hier.


Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!