Witold Kepinski - 04 oktober 2023

Kaseya DattoCon 2023 belicht nieuwe MSP toepassingen

Kaseya, leverancier van uniforme IT-beheer- en cyberbeveiligingssoftware voor managed service providers (MSP's) en kleine tot middelgrote bedrijven (MKB), heeft Kaseya DattoCon officieel geopend op het InterContinental in de Magic City. Daarbij zijn nieuwe toepassingen aangekondigd.

Kaseya DattoCon 2023 belicht nieuwe MSP toepassingen image

Kaseya DattoCon ontvangt ruim 3.500 deelnemers van over de hele wereld in drie hotels van wereldklasse in het centrum van Miami. Het evenement beslaat drie dagen, boordevol spannende sessies, training en netwerken – en eindigt met een spetterend feest in het Kaseya Center.

“We zijn er zo trots op dat we onze klanten in onze thuisstad Miami mogen ontvangen”, aldus CEO Fred Voccola (foto). “In de 15 maanden sinds onze overname van Datto hebben we baanbrekende mogelijkheden voor onze partners geïntroduceerd, waaronder waardevolle workflow-integraties, en honderden functies toegevoegd aan onze modules van IT Complete. Onze toewijding aan het creëren van producten en functies die onze partners in staat stellen hun prestaties te verbeteren is onwankelbaar, en we zijn verheugd om deze week op DattoCon enkele van de meest opwindende ontwikkelingen in de geschiedenis van ons bedrijf te onthullen.”

Nieuwe mogelijkheden voor IT complete

Cooper Bots: In 2021 introduceerde Kaseya de Cooper AI Engine op het KaseyaOne-platform. De eerste toepassing van het bedrijf, aangestuurd door Cooper AI, was Cooper Insights: een AI-assistent die is ontworpen om de bruikbaarheid van Kaseya-oplossingen te maximaliseren. Het markeert essentiële beveiligingsconfiguraties en beveelt waardevolle functies en integraties aan waar klanten van kunnen profiteren. Nu presenteert Kaseya met trots zijn tweede applicatie die gebruik maakt van de Cooper AI Engine: Cooper Bots. Deze oplossing voor de automatisering van bedrijfsprocessen maakt gebruik van de kracht van workflow-integraties en AI-ondersteuning om namens onze partners te handelen. Met slechts één klik kan Cooper Bots autonoom honderden repetitieve, arbeidsintensieve taken uitvoeren die doorgaans aan technici worden toegewezen.

FLEXspend for Backup: MSP's pakken een ongekende dataproliferatie aan. Dit heeft geleid tot een toenemende vraag naar een veelzijdige back-upoplossing die snelle aanpassingen mogelijk maakt, zonder de winstgevendheid negatief te beïnvloeden. Om aan deze cruciale behoefte te voldoen, kondigen we met trots ons nieuwe FLEXspend for Backup-programma aan. FLEXspend geeft onze MSP-klanten volledige flexibiliteit bij het aanpassen van hun back-upuitgaven aan de configuratie die nodig is wanneer ze werklasten verplaatsen naar de publieke cloud, inclusief Microsoft Azure, AWS en daarbuiten.

Veilige betalingen: een schokkende 73% van de MSP's die online betalingen accepteren, is NIET PCI-compatibel, en 91% van de MSP-klanten is van mening dat hun MSP's ervoor verantwoordelijk zijn dat ze aan de regels voldoen. Om dit tegen te gaan heeft Kaseya een revolutionaire nieuwe Secure Payments-service gelanceerd die het risico van niet-naleving bij klanten van MSP's elimineert. Deze oplossing, die minimale inspanning van MSP's vergt om deze te implementeren en te beheren, pakt niet alleen deze ongedekte bedreigingsvector aan en verbetert de Kaseya Security Suite, maar genereert ook extra inkomsten door de optimalisatie van de betalingsomgeving.

Hoogtepunten van evenementen

Belangrijke sessies bij Kaseya DattoCon zijn onder meer:

CEO Keynote met Fred Voccola – De CEO van Kaseya zal het strategische plan van het bedrijf voor het komende jaar toelichten, waarbij de nadruk wordt gelegd op opwindende productupdates en wat de investering in Datto 18 maanden na de overname heeft opgeleverd.

State of the Nation: Kaseya & Datto Product Innovation – Kaseya's CPO, Ranjan Singh, zal de aanwezigen een exclusief kijkje onder de motorkap geven over hoe de Kaseya-stack ten volle kan worden benut, van nieuwe producten tot belangrijke aankondigingen over oudere producten.

Het regelboek van de innovator voor het overtreden van de regels – Speciale gast Reggie Fils-Aimé zal op dag twee het podium betreden voor een niet te missen mainstage-sessie. Reggie staat bekend om het transformeren van bedrijven en het hervormen van industrieën, waarbij hij enkele van de grootste successen van Nintendo op de markt bracht als president en COO van Nintendo America.

Unified Backup: bescherm uw toekomst, vandaag – Back-up is een van de meest essentiële aspecten van de toolset van een MSP en moet gelijke tred kunnen houden met de gegevens die onderweg zijn. In deze mainstagesessie zal de General Manager van Kaseya Backup, Brent Torre, een felbegeerde blik werpen op wat de toekomst van backup inhoudt.

Cybersecurity en de toekomst van MSSP – Sluit je aan bij Kaseya CISO, Jason Manar, terwijl hij het meest urgente onderwerp in de MSP-ruimte onderzoekt: cybersecurity. Vanaf zijn tijd bij de FBI tot zijn huidige rol bij Kaseya zal Jason het steeds evoluerende dreigingslandschap en het cruciale belang van de MSSP onderzoeken.

De volledig uitverkochte Kaseya DattoCon 2023, de grootste DattoCon ooit, biedt drie hotelaccommodaties van wereldklasse waar Kaseya-partners kennis kunnen maken met de nieuwste mogelijkheden die het bedrijf op de MSP-markt brengt en kunnen netwerken met de topleiders in de branche . Kaseya verwelkomde klanten in Miami tijdens de welkomstreceptie op 2 oktober. De ervaring gaat verder met een voorproefje van Cuba tijdens het Havana Nights-feest op 3 oktober, beide georganiseerd in het InterContinental Hotel in Downtown Miami. Kaseya DattoCon 2023 wordt afgesloten met het White-Hot Elements-feest in de thuisbasis van de Miami Heat, het Kaseya Center.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!