Witold Kepinski - 06 oktober 2023

Nomineer voor de CxO of the Year (m/v) of the Year 2023!

Nomineer nu in de categorie CxO of the Year (m/v) of the Year voor de Dutch IT Channel Awards,, het grootste jaarlijkse, exclusieve IT-netwerkevenement in Nederland! Deze prestigieuze prijzen worden uitgereikt in 24 categorieën, waarbij erkenning wordt gegeven aan uitmuntendheid op het gebied van opvallende business cases, inspirerend leiderschap en de implementatie van de nieuwste technologieën. Protinus is Main Event Partner van de Dutch IT Channel Awards 2023.

Nomineer voor de CxO of the Year (m/v) of the Year 2023! image

De Dutch IT Channel Awards zijn de jaarlijkse prijsuitreiking voor de beste IT-bedrijven en personen in Nederland. De awards worden uitgereikt in 24 categorieën, waaronder de CxO of the Year. Deze prijs wordt uitgereikt aan een IT-leider die zich heeft onderscheiden door zijn of haar leiderschap, innovatie en bijdrage aan de IT-branche. Nomineer nu!

Als je een IT-leider kent die in aanmerking komt voor deze prestigieuze prijs, kun je hem of haar nomineren. Nominaties zijn nu open en kunnen worden ingediend via de website van de Dutch IT Channel Awards.

Om in aanmerking te komen voor de CxO of the Year Award, moet de genomineerde:

  • Een IT-leider zijn met een leidinggevende functie bij een IT-bedrijf of -organisatie in Nederland
  • Een bewezen track record hebben van leiderschap, innovatie en bijdrage aan de IT-branche
  • Een positieve impact hebben gehad op de IT-branche

De nominaties worden beoordeeld door een onafhankelijke jury van experts uit de IT-branche. De jury zal de genomineerden beoordelen op basis van hun leiderschap, innovatie, bijdrage aan de IT-branche en impact.

De winnaar van de CxO of the Year Award wordt bekendgemaakt tijdens het Dutch IT Channel Awaeds Gala, dat wordt gehouden op 14 maart 2024 in Studio21 in Hilversum.

Nomineer nu een IT-leider die je waardeert en die je denkt dat een inspiratiebron is voor anderen in de IT-branche.

Reserveer meer plekken of tafels

Genomineerden kunnen ook meer plekken of tafels reserveren voor het gala. Dit is een geweldige manier om je bedrijf te promoten en om je relaties te versterken.

Nomineer nu!

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!