Witold Kepinski - 06 oktober 2023

Insight door Canalys uitgeroepen tot EMEA Innovation Partner of the Year

Insight Enterprises, IT-adviseur en Solutions Integrator die organisaties helpt hun digitale transformatie te versnellen, is dit jaar op het Canalys Forum in Barcelona benoemd tot EMEA Innovation Partner. De erkenning beloont de uitmuntende prestaties bij het realiseren en stimuleren van innovatie. De voortdurende bijdrage die Insight levert aan innovatie-initiatieven van zijn klanten, die resulteren in echte bedrijfstransformatie en toekomstgerichte interne processen, leverde Insight dit jaar de prestigieuze prijs op.

Insight door Canalys uitgeroepen tot EMEA Innovation Partner of the Year image

Het jaarlijks gehouden Canalys Forum bracht dit jaar 1.200 IT-leiders van channelpartners, distributeurs en leveranciers samen voor een tweedaags evenement waar het laatste nieuws, de ontwikkelingen en de strategie uit de sector werden gedeeld.

Bij het in ontvangst nemen van de prijs tijdens de slotceremonie van het evenement zei Adrian Gregory (foto), EMEA-president van Insight: “Deze erkenning benadrukt de voortdurende inzet van Insight om uitgebreide digitale transformatie aan onze klanten te leveren door middel van innovatieve diensten en oplossingen. Onze unieke aanpak waarbij we de beste mensen combineren met langdurige branche-expertise, gerichte processen, een sterk partnernetwerk en de nieuwste technologieën op de markt, betekent dat we in een positie zijn om bewezen resultaten te leveren aan organisaties over de hele wereld.

“Als toonaangevende Solutions Integrator willen we onze eigen processen en activiteiten voortdurend innoveren om andere bedrijven beter te ondersteunen op hun digitale reis. Een recent voorbeeld is ons interne AI-platform, InsightGPT, dat het leren van medewerkers en procesoptimalisaties met AI ondersteunt, wat op zijn beurt gunstig blijkt te zijn voor onze klanten. De EMEA Innovation Partner of the Year-prijs van Canalys is een bewijs van ons eigen vermogen om te innoveren en onze klanten te helpen digitaal te versnellen via onze best-in-class oplossingen.”

De winnaars van de prestigieuze Partner of the Year-prijzen worden geselecteerd door Senior Canalys Analysts op basis van de prestaties van de genomineerden, toekomstige investeringen, expertise en bewezen zakelijke waarde voor klanten.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!