Wouter Hoeffnagel - 12 oktober 2023

Tom Weingarten: Geen sprake van verkoop SentinelOne

Tomer Weingarten, topman van SentinelOne, ontkent dat het bedrijf plannen heeft zichzelf in de etalage te zetten. Weingarten stelt dat het bedrijf volledig toegewijd is aan zijn 'onafhankelijke pad'.

Tom Weingarten: Geen sprake van verkoop SentinelOne image

Weingarten deed zijn uitspraken op de 2023 XChange Best of Breed-conferentie. Hij reageert hiermee op recente geruchten over een mogelijke verkoop van SentinelOne. Aanleiding hiervoor zouden twee financieel zware jaren zijn die het bedrijf doormaakte; het bedrijf presenteerde voor het tweede jaar op rij teleurstellende jaarcijfers. 

'Geen reden voor verkoop'

De topman van de speler in endpoint-beveiligings ontkent echter dat dit aanleiding is voor een verkoop. Weingarten stelt hiervoor geen reden te zien en niet te willen afwijken van het huidige onafhankelijke pad van SentinelOne.

Ook spreekt Weingarten zijn vertrouwen uit over de toekomst van het bedrijf. Zo wijst erop dat het bedrijf meer dan een miljard dollar aan contanten op zijn balans heeft staan, en daarnaast zijn verliezen inmiddels dusdanig heeft beperkt dat het bedrijf volgend jaar een positieve cashflow kent.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!