Witold Kepinski - 13 oktober 2023

Cisco reikt Partner Awards 2023 uit

Op een druk bijgewoond evenement bij Reconext in Zoetermeer heeft IT-bedrijf Cisco zijn jaarlijkse Partner Awards uitgereikt. De belangrijkste award van Cisco Partner van het Jaar 2023 ging naar Conscia.

Cisco reikt Partner Awards 2023 uit image

Cisco bekroont de dienstenleverancier voor zijn uitmuntende werk in het healthcaresegment, waar het met zijn netwerk- en securitydiensten voor ziekenhuizen de marktleider in Nederland is. Sinds een aantal jaar is Conscia ook actief in andere segmenten waar de IT-infrastructuur erg belangrijk is voor de bedrijfsvoering. Onder meer bij Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) moderniseerde Conscia vorig jaar de netwerkinfrastructuur. Het baanbrekende project vormde de basis van een nieuw Air Traffic Managementsysteem waarmee LVNL de luchtverkeersleiding kan centraliseren voor zeventien regionale luchthavens in Nederland. Het geïnstalleerde Cisco-netwerk maakt zeer hoge bandbreedtes mogelijk. De succesvolle digitalisering en centralisering van de Nederlandse luchtverkeersleiding is een Europese primeur voor luchtverkeersleiding op afstand. Ook zet Conscia sterk in op duurzaamheid, met het grootste aantal medewerkers met Cisco Sustainability-accreditaties in Nederland. 

  “Onze partners hebben in 2022-2023 verdere stappen gezet in de versnelde digitalisering van hun klanten en onze maatschappij. Verschillende partners hebben in een economisch moeilijk jaar een mooie groei gekend en hun ambities bevestigd. We merken enorme vooruitgang in traditionele Cisco-segmenten, zoals cybersecurity en networking, maar ook reuzensprongen in applicaties. Onze partners spelen een cruciale rol in de groei van onze terugkerende inkomsten uit software. Het LVNL-project was een van de meest opvallende projecten van vorig jaar. Het illustreert duidelijk het vermogen van Conscia om een belangrijke bijdrage te leveren aan de digitale transformatie van grote organisaties. Dat levert hen terecht de titel van partner van het jaar op”, zegt Daan de Groot, Head of Partner Organization bij Cisco Nederland.

Conscia is al vele Jaren een gewaardeerde partner van Cisco Nederland en sleepte vorig jaar al twee awards in de wacht. Dit jaar volgde dus de kers op de taart.

Een overzicht van alle 18 Cisco Partner Awards 2023:

· Enterprise Networking & Meraki Partner of the Year – Axians

· Data Center Partner of the Tear - SLTN

· Collaboration Partner of the Year – AMR

· Security Partner of the Year – Telindus

· Commercial Partner of the Year – NTT

· Enterprise Partner of the Year – Computacenter

· Customer Experience Partner of the Year – Conscia

· Managed Services Partner of the Year – Open Line

· Distributor of the Year – Comstor

· Marketing Partner of the Year – Axians

· 2Tier Partner of the Year – Veducon

· Software Partner of the Year – NTT

· Service Provider of the Year– KPN

· Vertical Partner of the Year Award – Simac

· Sustainability Partner of the Year– KPN

· SMB Partner of the Year – VodafoneZiggo

· Public Sector Partner of the Year – Avit

· NL Partner of the Year – Conscia

Foto: Conscia Nederland is Cisco Partner of the Year 2023

Bekijk de sfeerfoto's op de facebook pagina van Dutch IT Channel

Bekijk het videoverslag

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!