Witold Kepinski - 16 oktober 2023

Commvault en Lenovo leveren vereenvoudigde databescherming

Commvault, speler in oplossingen voor databescherming voor moderne internationale ondernemingen, kondigt nieuwe uiterst betrouwbare oplossingen voor back-ups en gegevensherstel aan. Deze nieuwe oplossingen zijn speciaal ontwikkeld voor grote ondernemingen en worden ondersteund door technologie van Lenovo.

Commvault en Lenovo leveren vereenvoudigde databescherming image

Met de hardwaresystemen van Lenovo biedt Commvault IT-teams vereenvoudigde mogelijkheden voor het beheer en de bescherming van data vanuit een centrale locatie. Dit zorgt voor de flexibiliteit, betrouwbaarheid en razendsnelle prestaties waar CIO’s om vragen in combinatie met lagere totale eigendomskosten en een kortere time-to-value. 

"Innovatie door samenwerking staat vanouds centraal bij alles wat Commvault doet. De samenwerking met Lenovo brengt een toekomst dichterbij waarin ondernemingen met zekerheid kunnen zeggen dat hun data beveiligd, beschermd en herstelbaar is", aldus Alan Atkinson, chief partner officer bij Commvault. "Beide bedrijven zijn toegewijd aan de ontwikkeling van oplossingen voor de problemen die wereldwijd opererende ondernemingen ondervinden binnen het moderne datagedreven zakelijke landschap. Daar geeft deze samenwerking blijk van.” 

“Bedrijven blijven opereren in een uiterst dynamische en datagedreven omgeving. Dit maakt het waarborgen van de bescherming, toegankelijkheid en herstelbaarheid van bedrijfskritische data belangrijker dan ooit. Dit is precies de reden waarom Commvault en Lenovo hun krachten hebben gebundeld om ondernemingen van uiterst betrouwbare oplossingen voor back-ups en gegevensherstel te voorzien”, zegt Brian Connors, vice president en directeur Software & Business Development bij Lenovo. 

De software van Commvault biedt integraties met cloudomgevingen en biedt ondersteuning voor een uitgebreid scala aan applicaties, databases en infrastructuren. Gartner heeft Commvault voor het 12e jaar op een rij gepositioneerd als ‘Leader’ in het Magic Quadrant for Enterprise Backup and Recovery Software Solutions. Commvault behaalde daarnaast de beste scores voor zes van de zeven toepassingsscenario’s in het rapport ‘2023 Gartner Critical Capabilities for Enterprise Backup and Recovery Software Solutions’.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!