Wouter Hoeffnagel - 23 oktober 2023

TD SYNNEX Capital helpt partners flexibelere betaalmogelijkheden te bieden

TD SYNNEX lanceert een nieuwe reeks financiële en leasingdiensten waarmee het klanten flexibelere betaalmogelijkheden wil bieden. Het bedrijf biedt de diensten aan via zijn nieuwe Belgische entiteit: TD SYNNEX Capital.

TD SYNNEX Capital helpt partners flexibelere betaalmogelijkheden te bieden image

De TD SYNNEX Capital-oplossingen zijn ontworpen voor integratie in de verkoopkanalen. Dit maakt het eenvoudiger wordt om financieringsopties aan te bieden als onderdeel van het verkoopproces. Een betalingsoplossing of Tech-as-a-Service voor elk product in het TD SYNNEX-portfolio kan worden geïntegreerd in een productverkoop en wordt vooraf voor de volledige termijn gefinancierd. Zo elimineert TD SYNNEX Capital het kredietrisico voor de resellerpartner en biedt het een grotere klantwaarde.

'Flexibelere betalingsoplossingen bieden'

Wayne Peters, Global Vice President, Financial Solutions, TD SYNNEX: “We zijn verheugd om aan te kondigen dat we TD SYNNEX Capital uitbreiden naar België. We zijn vorig jaar in Groot-Brittannië gelanceerd en hebben in die regio een versnelde acceptatie van onze financiële oplossingen gezien. Onze resellerpartners en verkopers in België kunnen samen met Groot-Brittannië hun klanten flexibelere betalingsoplossingen bieden. Ze kunnen TD SYNNEX Capital gebruiken op transactionele basis of op programmatisch niveau. Onze eerste prioriteit is het leveren van geweldige klantenservice, van offerte tot financiering, wat mogelijk wordt gemaakt door onze eigen financiële afdeling. Ik geloof dat dit een enorme waarde oplevert voor het TD SYNNEX-kanaal in België.”

Patrick Steenssens, senior vice president, BENELUX, TD SYNNEX: "We zijn verheugd de lancering van onze leasing- en financieringstak in België aan te kondigen: TD SYNNEX Capital. Dit is een strategische mijlpaal die onze betrokkenheid bij onze partners en leveranciers vergroot, terwijl zij hun klanten ondersteunen op hun reis naar digitale transformatie. Door het bieden van flexibelere betalingsopties verwachten we een aanzienlijke impact te zullen hebben op onze partners, doordat ze meer manieren krijgen om hun producten- en dienstenportfolio te verkopen. Wat we tegen partners zeggen is: 'Laat ons geld voor u werken!"

Aantrekkelijk betalingsmodel bieden

Partners kunnen door samen te werken met TD SYNNEX Capital technologieoplossingen aanbieden met lage maandelijkse, jaarlijkse of driemaandelijkse betalingen gedurende een vooraf gedefinieerde termijn. Dit helpt klanten bij het vermogensbeheer, maar komt de partner ook ten goede door hun kredietcapaciteit te vergroten en een voorspelbare vernieuwingscyclus tot stand te brengen.

De diensten zijn nu beschikbaar in België. TD SYNNEX Capital maakt de diensten de komende maanden in heel Europa beschikbaar voor B2B-klanten.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!