Witold Kepinski - 25 oktober 2023

SLTN Advanced Programs krijgt Thinkwise Software GOLD Partner Status

Thinkwise Software, speler het gebied van digitale transformatieoplossingen, is verheugd te kunnen aankondigen dat SLTN Advanced Programs, een gerenommeerde leverancier van strategische applicatiemoderniseringsdiensten en een langdurige partner, de prestigieuze Thinkwise GOLD-partnerstatus heeft bereikt.

SLTN Advanced Programs krijgt Thinkwise Software GOLD Partner Status image

In 2023 heeft SLTN Advanced Programs opnieuw een opmerkelijke groei in expertise en ervaring binnen het Digital Transformation Platform laten zien. Het bedrijf heeft consequent laten zien dat het in staat is om klanten door het ingewikkelde landschap van strategische applicatiemodernisering te leiden en biedt uitgebreide ondersteuning vanaf het eerste advies tot aan de succesvolle implementatie.

Versterkte samenwerking

Eugene Tuijnman, oprichter en CEO van SLTN, toonde zich verheugd over deze gedenkwaardige prestatie: "Het behalen van de Thinkwise GOLD partnerstatus geeft aan dat we aanzienlijke vooruitgang hebben geboekt in het leveren van tastbare bedrijfswaarde aan onze gewaardeerde klantenkring. Deze prestatie is een bewijs van de toewijding en innovatie van ons opmerkelijke team. We waarderen de samenwerking en gedreven aanpak met het Thinkwise team enorm."

Thinkwise Software, leverancier van een AI-gedreven modelgedreven ontwikkelplatform voor digitale transformatie, is al even enthousiast over de versterkte samenwerking. Deze samenwerking markeert de voortzetting van een veelbelovende en wederzijds voordelige relatie, gericht op het leveren van uitzonderlijke waarde aan klanten.

"De GOLD-partnerstatus onderstreept niet alleen het streven van SLTN Advanced Programs naar uitmuntendheid, maar symboliseert ook een belangrijke mijlpaal in hun reis om bedrijven te voorzien van geavanceerde oplossingen voor digitale transformatie. Deze prestatie onderstreept onze gezamenlijke toewijding aan het leveren van geavanceerde technologie en een onberispelijke service aan organisaties die navigeren in het veranderende landschap van digitale transformatie," aldus Mark Knill, Chief Commercial Officer van Thinkwise.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!