Redactie - 26 oktober 2023

CheckHub haalt miljoen euro op bij investeerders

CheckHub, een Brusselse start-up die alle processen rond documenten stroomlijnt, haalt tijdens een nieuwe financieringsronde 1 miljoen euro op. De co-founders Laurent Parmentier, Edouard d’Ursel en Peter Van Heeke (CEO) willen met het extra kapitaal enerzijds hun diensten verder ontwikkelen en anderzijds ook verder internationaal doorgroeien.

CheckHub haalt miljoen euro op bij investeerders image

De in 2015 opgerichte start-up zet in op een Software-as-a-Service (SaaS) model waarmee het de uitwisseling van alle documenten tussen personeelsleden, klanten en burgers vereenvoudigt en de nodige flows optimaliseert. CheckHub mikt op bedrijven, overheidsinstellingen en specifieker ook op ziekenhuizen. Europa Ziekenhuizen, UZ Antwerpen en het Erasmus Ziekenhuis zijn bijvoorbeeld klant. Aan bedrijvenkant staan in de portfolio uitzendkantoren zoals Randstad, Trixxo en ASAP. Voor een gemiddelde klant worden maandelijks tussen de 10.000 en 50.000 documenten op een geautomatiseerde manier uitgewisseld en verwerkt, aldus CheckHub zelf.

De financieringsronde wordt geleid door de bestaande aandeelhouder Cofinpar. Daarnaast stapt ook de meerderheid van de andere bestaande aandeelhouders opnieuw in, samen met drie nieuwe investeerders waaronder een business angel van BAN Flanders.

In samenwerking met Data News

Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!