Witold Kepinski - 28 oktober 2023

Dell APEX Cloud Platform ondersteunt Red Hat OpenShift

Dell Technologies kondigt de beschikbaarheid aan van het Dell APEX Cloud Platform voor Red Hat OpenShift. Dell APEX Cloud Platform is een volledig geïntegreerde platform voor de levering van applicaties dat speciaal is gebouwd voor Red Hat OpenShift.

Dell APEX Cloud Platform ondersteunt Red Hat OpenShift image

Het APEX Cloud Platform is ontwikkeld in samenwerking met Red Hat en wordt aangedreven door 4e generatie Intel-processoren. Het platform verandert de manier waarop organisaties containers implementeren, beheren en uitvoeren, naast virtuele machines, on-premises.

De toekomst is cloud-native en gebouwd op een moderne containerarchitectuur. Organisaties maken steeds meer gebruik van cloud-native strategieën om AI-adoptie te versnellen en de levering van applicaties te verbeteren. Gartner voorspelt dat organisaties hun applicaties moeten moderniseren, en dat vereist een modern infrastructuurplatform dat eenvoudig is in gebruik en beheer [1].

APEX Cloud Platform voor Red Hat OpenShift moderniseert infrastructuur

Het is belangrijk om agile en doelgericht te zijn bij het palen hoe en waar applicaties worden ontwikkeld en waar ze draaien. Daarom brengt Dell Technologies, samen met Red Hat, een speler in het 2023 Gartner Magic Quadrant voor Container Management [2], het eerste geïntegreerde application delivery platform voor Red Hat OpenShift op de markt, aldus Stefanie Chiras, senior vice president, Partner Ecosystem Success, bij Red Hat: “Innovatie heeft altijd centraal gestaan in onze samenwerking met Dell, en nu brengen we die innovatie tot leven met een nieuwe manier om Red Hat OpenShift on-premises te draaien. Dell APEX Cloud Platform voor Red Hat OpenShift biedt een gestroomlijnde cloud-native ervaring door het beste van onze technologieën te gebruiken in een uniform applicatieplatform. Ik kijk ernaar uit om te zien hoe onze klanten dit platform gebruiken om hun eigen innovatie tot leven te brengen.”

Een platform voor innovatie, implementatie en beheer van moderne applicaties

APEX Cloud Platform voor Red Hat OpenShift verandert hoe men denkt over het gebruik van OpenShift, hét platform voor hybride cloudapplicaties ondersteund door Kubernetes, on-premises met een oplossing die multicloud vereenvoudigt, de levering van applicaties versnelt en de plaatsing van workloads optimaliseert, aldus de twee technologie partners.

Bronnen

[1] Gartner, A CTO’s Guide to Navigating the Cloud-Native Container Ecosystem, maart 2023, ID G00785512
[2] Gartner, Magic Quadrant for Container Management, september 2023

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!