Witold Kepinski - 02 november 2023

HPE Partner Ready Vantage programma is uitgebreid

Hewlett Packard Enterprise (HPE) kondigt updates aan voor het HPE Partner Ready Vantage-programma - een programma dat partners beter in staat stelt as-a-service-oplossingen te leveren. De updates bevatten: uitgebreide Centers of Expertise, nieuwe competenties en een verbeterd competentieframework, en tools die winstgevendheid stimuleren en langdurige klantrelaties voor partners bevorderen.

HPE Partner Ready Vantage programma is uitgebreid image

Nieuwe partnertools en -diensten

HPE Partner Ready Vantage is gebaseerd op het HPE Partner Ready-programma en is georganiseerd in drie tracks – Build, Sell, en Service. Deze tracks beschikken over Centers of Expertise waar partners zich kunnen inschrijven om hun expertise verder te ontwikkelen.

De Build-track faciliteert partners om workloads en oplossingen te ontwikkelen, integreren en creëren met HPE GreenLake, en bestaat uit de Solution & Development en Technology Validation Centers of Expertise. De Sell-track biedt partners mogelijkheden om terugkerende omzet te verhogen en bestaat uit de As-a-Service Center of Expertise. De Service-track stelt partners in staat om de klantervaring te verbeteren door hun diensten te optimaliseren en bestaat uit Customer Success, Managed Services en Professional Services Centers of Expertise.

Naast de verschillende Centers of Expertise zijn ook de volgende tools en diensten beschikbaar voor partners als onderdeel van HPE Partner Ready Vantage:

 • Snelle migratietool die HPE’s ervaring met adviseren, automatisering en tools combineert om end-to-end applicatiemigratie naar de hybrid cloud mogelijk te maken. Partners kunnen nu objectieve beoordelingen maken en advies geven over de plaatsing van workloads aan klanten. Op dit moment zijn VMWare-migraties beschikbaar, maar meer mogelijkheden worden later toegevoegd. De tool is beschikbaar voor partners als onderdeel van de Professional Services Center of Expertise.
 • Partner-led services experience voor HPE GreenLake staat partners toe om de HPE GreenLake-ervaring van hun klanten te begeleiden. Partners kunnen nu hun eigen diensten toevoegen aan HPE GreenLake. Deze ervaring is beschikbaar voor partners als onderdeel van de Managed Services Center of Expertise.
 • Nieuwe en uitgebreide adviesdiensten voor HPE Aruba Networking partners inclusief business planning en service discovery workshops voor Solution Providers en Managed Service Providers, begeleide walk-throughs voor het ontwikkelen van NaaS of HPE Aruba Networking as-a-service-bedrijfsplannen, en een nieuwe managed services practice om partners te helpen de kracht en maturity van hun HPE Aruba Networking NaaS managed services te beoordelen.
 • HPE Aruba Networking partner verkoopmiddelen en -training bevat een serie nieuwe resultaatgerichte verkoopwebinars, een vernieuwde As-a-Service training en playbook en een customer success partner lifecyclecampagne, ontworpen om partners te begeleiden van onboarding tot accreditatie. Deze middelen zijn beschikbaar voor partners als onderdeel van het As-a-Service Center of Expertise.

“HPE Partner Ready Vantage is een gamechanger voor partners die kansen willen creëren voor professionele services, managed services en customer success,” zegt Simon Ewington, President of Worldwide Channel & Partner Ecosystem, HPE. “Partners kunnen nu HPE’s IP, tools en middelen gebruiken om bedrijfsgroei te stimuleren en omzet te verhogen van het HPE GreenLake as-a-serviceportfolio. Klanten kijken namelijk naar onze partners om oplossingen te implementeren voor het verbeteren en beheren van hun data

Verbeterd competentieframework

HPE-competenties bevatten nu ook een reeks leeractiviteiten waarmee partners hun eigen oplossingen kunnen promoten en hun aanbod zichtbaarder kunnen maken. Het nieuwe framework voor partners legt meer aandacht op het begrijpen van HPE-technologie en hoe deze toegepast kan worden op verschillende klantuitdagingen. Partnercompetentie is nu end-to-end, inclusief technische, sales, oplossingen en industrie-expertise om partners een keuze te bieden om een aanpak te ontwikkelen gebaseerd op hun bedrijfsmodel.

HPE heeft verschillende beschikbare competenties waar partners aan mee kunnen doen, die afgestemd zijn op HPE’s strategie voor Edge, Hybrid Cloud en AI. Deze competenties zijn ook beschikbaar voor HPE Partner Ready en HPE Partner Ready for Networking partners. Additionele competenties worden in 2024 aangekondigd.

De beschikbare competenties zijn:

 • Edge
  • HPE Aruba Networking Central
  • HPE GreenLake for Networking
  • HPE Aruba Networking ClearPass
  • HPE Aruba Networking SD-WAN
  • HPE Aruba Networking Data Center
 • Hybrid Cloud
  • HPE GreenLake
  • HPE Storage and data services
  • Data protection and disaster recovery solutions
  • Private cloud solutions
  • Hybrid cloud solutions
  • HPE solutions for VDI
 • AI and Data Analytics
  • HPE solutions for SAP HANA
  • Meer competenties worden gelanceerd in 2024
Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!