Wouter Hoeffnagel - 03 november 2023

Hostingactiviteiten voor accountants van Exact gaan op in Previder

IT-dienstverlener Odin Groep neemt de klantspecifieke hosting activiteiten voor accountants over van softwarebedrijf Exact. Odin Groep neemt de 17 medewerkers en het bijbehorende klantenbestand van Exact over.

Hostingactiviteiten voor accountants van Exact gaan op in Previder image

De activiteiten die Odin Groep overneemt van Exact, bieden met name accountancybedrijven een full service concept op het gebied van IT. Het overgenomen onderdeel wordt volledig geïntegreerd in Previder. Previder is een dochteronderneming van Odin Groep en biedt IT-oplossingen voor de zakelijke markt, zorginstellingen en corporaties. Met deze overname komt daar nu dus een segment bij.

"Dit is een mooie stap naar verdere groei in Nederland én we krijgen hiermee positie in de accountancy markt", zegt Arno Witvliet, CEO van Odin Groep. Volgens Witvliet past het ook in de groeistrategie die Odin Groep voor ogen heeft. “Hiermee breiden we ons aanbod van managed services uit in Nederland. We kunnen onze klanten beter bedienen, ook in de toekomst. Bovendien krijgen we er een nieuwe klantengroep bij en een mooie club medewerkers met hun kennis en kunde.”

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!