Wouter Hoeffnagel - 06 november 2023

TD SYNNEX neemt hybride werkoplossingen Poly op in portfolio

TD SYNNEX gaat een Europese distributieovereenkomst aan met Poly, leverancier van video-, spraak-, samenwerkings- en communicatietechnologie. Poly's end-to-end portfolio van headsets, samenwerkingsapparaten en videoconferentie tools is beschikbaar via de Endpoint Solutions-divisie van TD SYNNEX en TD SYNNEX Maverick, de audiovisuele divisie van de distributeur.

TD SYNNEX neemt hybride werkoplossingen Poly op in portfolio image

De distributeur ondersteunt partners ondersteunen bij het bouwen van uitgebreide oplossingen voor hun zakelijke klanten. Het biedt een op maat gemaakt aanbod voor hybride werksituaties zoals kantoorwerk, flexibele arbeidskracht, volledig op afstand en senior executives. Partners kunnen diverse gebruiksscenario's toepassen dankzij de samenwerking van Poly met populaire Unified Communications (UC)-platformen zoals Zoom, Google en Teams. evenals verschillende softwareoplossingen voor contactcenterbeheer.

Dankzij de recente overname van Poly door HP kunnen partners die momenteel HP voeren, hun aanbod aanvullen met Poly-hardware en -diensten, zoals servicepakketten en garanties, evenals laptops en beeldschermen om een holistisch kantoorecosysteem te creëren.

'Acceptatie van Poly-oplossingen versnellen'

Mara Pereira, VP, Peripherals, Europa, bij TD SYNNEX. "De toevoeging van Poly is een geweldige aanvulling op ons uitgebreide portfolio van hybride werkoplossingen. Het biedt meer keuze voor zowel thuis- als kantoorsamenwerkingsoplossingen en - met de integratie in het ecosysteem van HP - een fantastische kans voor bedrijven om de levering van samenwerkingstools te optimaliseren en te vereenvoudigen. We kijken ernaar uit om de acceptatie van Poly's oplossingen in ons uitgebreide partnernetwerk in de regio te versnellen."

TD SYNNEX zet bestaande allianties in met belangrijke UC- en leveranciers van samenwerkingsoplossingen voor werkplekken binnen Maverick voor het identificeren van stimuleren van extra groeimogelijkheden.

Andy Evans (foto), VP, Europe, Maverick: "Poly is een zeer gerespecteerd merk in de branche en een geweldige aanvulling op het Maverick-portfolio, met technologie die een uitstekende kwaliteit biedt, of je nu een headset en een camera gebruikt op je thuiskantoor, of een touchscreen in een grote vergaderruimte, rechtstreeks gekoppeld aan het door jou geselecteerde VC-platform. De oplossingen van Poly hebben verschillende gepatenteerde innovaties waardoor ze opvallen en we kijken ernaar uit om het portfolio aan onze klanten in heel Europa aan te kunnen bieden."

Paul Dunne, senior director EMEA channel organization voor HP Poly zegt: "We zijn verheugd om onze Poly-line-up naar TD SYNNEX te brengen en onze relatie met een vertrouwde leider in de branche uit te breiden. Onze samenwerking stelt ons in staat om onze geavanceerde technologie naar een breder publiek te brengen en klanten te helpen met hun zakelijke en in-home oplossingen. We kijken ernaar uit om samen met TD SYNNEX te werken aan ons volgende hoofdstuk."

Beschikbaarheid

De oplossingen van Poly zijn beschikbaar via TD SYNNEX in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Scandinavië, Italië, Nederland, België, Polen en Tsjechië. Partners kunnen Poly-oplossingen aanschaffen via het e-commerceplatform InTouch van TD SYNNEX of door contact op te nemen met hun TD SYNNEX-verkoopcontactpersoon.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!