Wouter Hoeffnagel - 08 november 2023

Yuma benoemt Jean-François Michotte tot EVP Corporate Development

Jean-François Michotte is per 7 november 2023 benoemd tot Executive Vice President Corporate Development België. Hij neemt de leiding in de ontwikkeling van de Yuma business en de uitrol van de Nederlandse BPSOLUTIONS business in België, actief in cloud operations en managed services.

Yuma benoemt Jean-François Michotte tot EVP Corporate Development image

Michotte is een ervaren IT-professional met meer dan 20 jaar ervaring. Meest recentelijk bekleedde bij NRB de functies van CCO en COO. Michotte: "Mij aansluiten bij BPSOLUTIONS en Yuma is een stap die volledig in lijn ligt met mijn ambities. Na een carrière bij meerdere grote bedrijven is dit het moment om samen met een inspirerend team aan Yuma te bouwen in de BeNeLux. Het hoge niveau van expertise in combinatie met de ondernemende mindset, maakt dat ik me trots voel om hier deel van uit te maken."

"Ik ben erg blij om de krachten te bundelen met Jean-François Michotte. Zijn uitgebreide expertise en kennis zullen een belangrijke bijdrage leveren aan onze groeiambities om leider te worden op het gebied van digitale transformatie in de BeNeLux", zegt Pascal Laffineur, CEO Yuma. Mark de Groot, Managing Director BPSOLUTIONS: "We zijn er trots op dat Jean-François het voortouw neemt in het uitbreiden van de footprint van BPSOLUTIONS in België en daarbuiten."

Comstor BW 5 dec tm 10 dec 2023 SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!