Witold Kepinski - 09 november 2023

SAP partners ARAGO en myBrand Conclusion werken nauwer samen

myBrand Conclusion, een SAP- en OutSystems-dienstverlener en -kennispartner, sluit een partnership met ARAGO Consulting, een internationaal adviesbureau gespecialiseerd in de implementatie van HR-transformatieprojecten.

SAP partners ARAGO en myBrand Conclusion werken nauwer samen image

De samenwerking is gericht op het uitbreiden van de dienstverlening van de bedrijven, die beide SAP Gold Partners zijn. Door de krachten te bundelen, versterken myBrand Conclusion en ARAGO Consulting bovendien hun positie als vertrouwde adviseurs in het SAP-ecosysteem. 

Krachten bundelen

Dankzij het partnership kan myBrand Conclusion gebruikmaken van de expertise van ARAGO Consulting voor het aanbieden van SAP Concur-implementatiediensten aan haar klanten. SAP Concur is een oplossing die zich richt op geïntegreerde reis-, onkosten- en factuurbeheeroplossingen. Dit geeft organisaties inzicht in hun kosten en stelt ze in staat om onkosten gemakkelijk te beheren. Op haar beurt profiteert ARAGO Consulting van de SAP SuccessFactors add-ons van myBrand Conclusion.

Hierdoor krijgen Europese klanten van het adviesbureau toegang tot geavanceerde HR-oplossingen die zijn ontworpen om meer efficiëntie, een fijnere werknemerservaring en soepele zakelijke transformaties te realiseren. Roel Knoppers, CEO van myBrand Conclusion, over het partnership: “Ik ben erg enthousiast over deze samenwerking met ARAGO Consulting. Ze zijn een internationaal erkende organisatie in het SAP Concur-domein. Dit partnership versterkt onze capaciteit om hoogwaardige SAP-oplossingen te bieden die zijn afgestemd op de unieke behoeften van onze klanten.” 

Roald Gerritsen, Directeur HR Solutions bij myBrand Conclusion: “Dit partnership is een mooie stap in het verwezenlijken van onze groeiambitie. Ik kijk ernaar uit om onze dienstverlening ook buiten de landsgrenzen aan te bieden en zo een internationaal publiek kennis te laten maken met onze SuccessFactors add-ons.” 

Jean-Christophe Péaudeau, CEO van ARAGO Consulting: “Dit partnership vormt een belangrijke mijlpaal in onze reis om toonaangevende SAP-diensten te leveren. Ik ben zeer verheugd om onze expertise op het gebied van SAP Concur nu ook in Nederland te gaan ontplooien. De complementaire expertise van myBrand Conclusion in Digital HR-uitbreidingen versterkt onze positie en helpt ons om klanten in Europa oplossingen te bieden die bedrijfsgroei en efficiëntie bevorderen.”

Foto van links naar rechts: Damien Morvan (Arago), Marcel Antons (myBrand Conclusion), Jean-Christophe Péaudeau (CEO Arago), Roel Knoppers (Algemeen Directeur myBrand Conclusion), Raf Rottiers (Arago) en Christoph von Platen (Arago)

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!