Witold Kepinski - 09 november 2023

Rodney Clark wordt nieuwe Cisco channel partner baas

Rodney Clark verlaat Microsoft en komt bij Cisco werken als de nieuwe Senior Vice President, Partnerships en Small & Medium Business.

Rodney Clark wordt nieuwe Cisco channel partner baas image

In deze rol zal Rodney het wereldwijde ecosysteem van partners van Cisco versterken en en de positie verstevigen in routes naar de markt zoals Managed Services en Cloud Marketplaces. Verder zal hij Cisco en partners helpen de kansen in het kleine en middelgrote zakelijke segment te maximaliseren.

Ongeveer 90% van Cisco's jaarlijkse boekingen loopt via partners, en Rodney is de perfecte leider om onze volgende groeifase te stimuleren, aldus Cisco. 

Rodney Clark heeft bewezen wereldwijde verkoop- en bedrijfsleider met diepgaande channel-ervaring. Tijdens een bijna 25-jarige carrière bij Microsoft bekleedde Rodney verschillende senior sales-leiderschapsfuncties, waaronder die van Corporate VP, Global Channel Sales en Channel Chief. Voordat hij bij Microsoft kwam, werkte hij negen jaar bij IBM in verkoop-, marketing- en managementfuncties. Meest recentelijk was Rodney Chief Commercial Officer bij Johnson Controls. Bij elke stop heeft Rodney transformatie op grote schaal gestimuleerd, een hartstochtelijk pleitbezorger voor het kanaal geweest en een sterke, empathische leider die diep in zijn teams investeert.

Rodney is vader van twee kinderen en is een hartstochtelijk voorstander van onderwijs, gemeenschap en het creëren van een inclusieve toekomst voor iedereen. Hij was lid van de Board of Trustees van Middlesex School en als adviseur van The Craig School of Business, California State University, Fresno. Momenteel is hij lid van de Raad van Bestuur van zowel Entegris, Inc. als Groopit. Hij is ook een fervent hockeyfan en speelde professioneel tijdens zijn studie en in het begin van zijn carrière.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!