Redactie - 13 november 2023

Ontdek hoe u AI kunt bestrijden met AI

Door de samenkomst van data, apps en apparaten zijn nieuwe hybride architecturen en nieuwe soort bedreigingen ontstaan, waaronder ransomware. Een ontwikkeling die verder is versneld door de opkomst van machine learning en generatieve AI. Op 16 november zet Commvault uiteen hoe u deze uitdagingen het hoofd kunt bieden. Ook gaat Commvault is op de rol die hierbij is weggelegd voor AI.

Ontdek hoe u AI kunt bestrijden met AI image

Het gaat om een perfecte storm van chaos die uw bedrijf kwetsbaarder en minder veerkrachtig maakt dan ooit tevoren. De ontwikkeling vraagt om een nieuwe aanpak, die consolideert, stroomlijnt en CISO's en IT de overhand geeft. AI met AI bestrijden staat hierbij centraal, wat volgens Commvault de enige manier om ransomware voor eens en voor altijd te verslaan.

Commvault organiseert op 16 november in Hilvaria Studio's in Hilvarenbeek het 'Leave the Chaos Behind, SHIFT: The Global Cyber Resilience Event'. Op het event hoort u onder meer hoe de kracht van AI kunt ontketenen om cyberveerkracht in het hybride landschap te bereiken. Ook krijgt u een kijkje in nieuwe AI- en beveiligingspartnerschappen. U hoort hoe sectorgenoten hun databeveiliging voortuit helpen met behulp van Commvault. Daarnaast toont Commvault u een nieuwe aanpak in de strijd tegen ransomware.

Presentator van het event is Anne-Marie Fokkens van Viaplay. Sprekers op het event zijn:

  • Pieter Cobelens, Cybersecurity Expert
  • Arjan Timmerman, Independent Analyst
  • Rajiv Kottomtharayil, Chief Product Officer Commvault
  • Richard Gadd, Senior Vice President EMEA / India Commvault
  • Tim Goditiabois, Stand up Comedian
  • Jeroen Jansen, Go To Market Lead Security Western Europe Microsoft

Meld u nu aan! Aanmelden kan hier, waar u ook meer informatie over het event kunt vinden.

Comstor BW 11 tm 17 dec 2023 SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024
SLTN liggend

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!